Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2020 03 13

Vaikinų grupė „SADBOI“ pristato naują kūrinį „Kaifuok“

Kol šalyje ir visame pasaulyje vyrauja slogios nuotaikos dėl koronaviruso pandemijos, grupės „SADBOI“ nariai savo gerbėjus ragina neliūdėti ir pristato naujausią dainą „Kaifuok“. Artiomo ir Edgaro duetas neabejoja, jog šis kūrinys taps hitu šokių aikštelėse ir vakarėliuose.
SADBOI
SADBOI / Karolio Krivicko nuotr.
Temos: 2 Dainos Premjera

„SADBOI“ atskleidžia, jog kurdami dainą „Kaifuok“ praleido nemažai laiko eksperimentuodami ir ieškodami naujo muzikinio skambesio.

„Tai – daina apie lengvumą, laisvę ir norą maištauti. Galima sakyti, kad šiuo kūriniu maištavome net prieš įprastinę ir gerbėjams jau gerai atpažįstamą savo kūrybinę stilistiką. Iš pradžių abejojome, ar šią dainą išleisti į pasaulį, bet po kurio laiko uždegėme žalią šviesą patys sau. Juk šia daina ir norime skleisti žinią, kad kiekvienas būtų toks, koks yra,“ – kalbėjo dainos autorius Edgaras.

Įvertinkite naują dainą:

VIDEO: SADBOI - Kaifuok

Vaikinai pasakoja, jog dažnai aplinkoje tenka susidurti su skeptišku požiūriu į jauną žmogų, tad šia daina ir norima paraginti nebijoti savo emocijų, saviraiškos, pasirinkimų.

„Kai esi jaunas, dažnai save riboji, susiduri su kritika ir nebūni palaikomas. Norime, jog mūsų klausytojas jaustųsi laisvas ir galėtų rinktis tokį gyvenimo būdą, kokio pats geiždia. Tikimės, jog ši daina įkvėps pozityvumo ir ryžto eiti savo keliu,“ – pasakojo dainos bendraautoris Artiomas.

Milijonines peržiūras YouTube platformoje surinkusių dainų autoriai „SADBOI“ tikina klausytojams paruošę ir siurprizų, susijusių su kūriniu „Kaifuok“.

„Mūsų fanai grupės Instagram paskyroje išvys šmaikščių iššūkių, kuriuos sukurti įkvėpė naujoji daina. Vėliau skelbsime ir konkursą, kurį laimėjusiam melomanui padovanosime debiutinį albumą su mūsų parašais ir palinkėjimais,“ – intrigavo vaikinai.

Pirmasis grupės „SADBOI“ albumas klausytojų garso kolonėles pasieks jau balandžio mėnesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius