-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 08

Valerija Iljinaitė: „Geriau būsiu mažiau žinoma, bet gerbiama tų, kurie iš tikrųjų žino, kas yra muzika“

Vienuoliktokė, Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijos auklėtinė, televizijos projektų: „Chorų karai“ , „Lietuvos talentai“ , „Talentų ringas“, „Lietuvos Balsas“ dalyvė, „Dainų dainelės“ laureatė Valerija Iljinaitė, atrodo, vis stengiasi nustebinti savo gerbėjus. Neseniai pristačiusi projektą „Tribute to Rihanna“, mergina šiuo metu ruošiasi nacionalinei „Eurovizijos“ atrankai, baigia įrašinėti savo naująjį singlą ir prasitaria, kad neseniai visiškai pasikeitė jos mąstymas bei požiūris į muziką.
Valerija Iljinaitė
Valerija Iljinaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Nežinau, kodėl  ir kas tam turėjo didžiausią įtaką, matyt, atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu, kurią aš dievinu, kuri mane labai palaiko. Yra gyvenime tokių žmonių į kuriuos lygiuojamės ir klausome jų patarimų, gilinamės į kiekvieną žodį. Jazzu mane privertė pažiūrėti į muzikos pasaulį, kitu kampu, paskatino kurti ir prioritetą teikti gyvai muzikai. Dabar esu pasiryžus šiek tiek pristabdyti visą „popsinę“ veiklą ir pasinerti į mokslus, džiazo muziką,  kūrybą, bet kiek kitokią nei anksčiau. Geriau būsiu mažiau žinoma, bet gerbiama tų, kurie iš tikrųjų žino, kas yra muzika“, – sakė V.Iljinaitė.

Šiuo metu jaunoji atlikėja ruošiasi pirmajam koncertui su grupe: pianiste, džiazo muzikos atlikėja Donata Januševičiūte, būsimu Berklio koledžo studentu Tadu Vinokuru bei bosistu Ernestu Germanovičiu. Koncertas vyks spalio 10 dieną, Vilniuje, klube „Soul  Box“. Šios grupės įkūrimui labai daug pastangų įdėjo  artima V.Iljinaitės draugė – D.Januševičiūtė. „Valerija – labai talentinga atlikėja,kartu mums dirbti tikrai smagu. Stengiuosi po truputį ją įtraukti į rimtesnės muzikos pasaulį“, – šypsodamasi pasakojo M.K. Čiurliono menų mokyklos auklėtinė, dabar  Muzikos ir teatro akademijos, antro kurso studentė, džiazo muzikos atlikėja, kompozitorė Donata. 

Asmeninio archyvo nuotr./Valerija Iljinaitė
Valerija Iljinaitė
Asmeninio archyvo nuotr./Valerija Iljinaitė
Asmeninio archyvo nuotr./Valerija Iljinaitė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius