-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 28

„Vasaros terasoje“ – grupių „Keymono“ ir „Soul Moustache“ koncertas

Skambūs ketvirtadieniai – išskirtinė dovana sostinės melomanams. „Vasaros terasa“ tęsia šiltojo sezono tradicijas ir gegužės 29 d. kviečia į vijokliais apaugusį Mokytojų namų kiemelį. Šį ketvirtadienį čia savo pasirodymus surengs Daivos Starinskaitės vedamas ketvertas „Keymono“ ir ūsus sielai nupiešęs projektas „Soul Moustache“.
„Keymono“
„Keymono“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Pirmieji vakaro svečiai – žinomo pianisto Vyto Smolsko ir visur apdovanotos vokalistės Vytautės Pupšytės projektas „Soul Moustache“. Jokios pompastikos ir filosofiškų išsitaškymų apie „muziką vardan muzikos“. Tyliai eidami savipažinos keliu „Soul Moustache“ deklaruoja, kad ūsų simbolis jų pavadinime esti ne tik pakankamai brandaus žmogaus galinčio suprasti jų dainas, o atributo, kuris tarsi figos lapas skiria tikrąjį tave nuo aplinkos ir žmonių.

Tai nusiimdami, tai vėl juos prisitaisydami „Sielos ūsai“ traukia visus į savo rabuliuojantį muzikos ežerą. Bent pabraidyti. Tikėtina, kad pasiutusios romantikos bei spalvingos pasaulėjautos kupina muzika nukels Jus į Jus pačius.

Pagrindiniai vakaro svečiai – tarp Vilniaus ir Londono kurianti grupė „Keymono“. Sutartį su „Sony Music Entertainment“ priklausančia leidybos kompanija pasirašiusi grupė – pastebėti ir įvertinti ne tik mūsų šalyje. Prieš kelis metus su daina „Bubble in a Trouble“ atlikėjai nušluostė nosis konkurentams pasauliniuose „People Music‘s Awards“ apdovanojimuose ir pelnė geriausios dainos titulą šokių ir elektroninės muzikos kategorijoje. Grupės dosjė taip pat puikuojasi „Online Music Awards“ apdovanojimas už geriausią šokių muziką bei krūva nominacijų M.A.M.A, T.Ė.T.Ė ir kituose apdovanojimuose. Kiekvienas grupės „Keymono“ pasirodymas – raktas į vientisumą.

Tai bus antrasis iš dešimties suplanuotų „Vasaros susitikimai su...“ serijos koncertų šią vasarą. Lig šiol po lietuviško alaus „Kalnapilis“ vėliava „Vasaros terasoje“ savo pasirodymus jau surengė roko veteranai „Bix“ ir bene labiausiai linksnuojama roko grupė Lietuvoje „Freaks On Floor“.

Pats metas susiplanuoti ir kitą „gyvą“ šios vasaros ketvirtadienį. Birželio 5 d. Mokytojų namų kiemelio sienų stiprumą bandys Lietuvos festivalių pažibos „Golden Parazyth“ ir debiutinį albumą „Laikas Paikas“ visai neseniai išleidęs elektroninės muzikos duetas „Beissoul & Einius“.

Visi šios serijos koncertai nemokami – belieka tik ateiti. Renginių pradžia – 19 val., koncertams pasibaigus „Vasaros terasos“ ketvirtadienius pratęs didžėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius