-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 03

„Vasaros terasoje“ – nemokamas Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Sauliaus Prūsaičio projekto „Darlings & The Orchestra“ koncertas

Sostinės „Vasaros terasa“ ir „Tuborg Liquid Soundtrack“ tęsia skambias šiltojo sezono tradicijas ir liepos 4-ąją kviečia į išskirtinį Sauliaus Prūsaičio ir Justės Arlauskaitės-Jazzu projekto „Darlings & The Orchestra“ koncertą.
Saulius Prūsaitis ir Justė Arlauskaitė-Jazzu
Saulius Prūsaitis ir Justė Arlauskaitė-Jazzu / Luko Balandžio nuotr.

„Yra muzika, kurią išgirdęs stabteli, nes kitaip negali. Nes ji sugriebia už širdies, pasigarsini radiją, nusišypsai be reikalo ir lengvai atsidūsti – ech, gyvenimas yra gražus. Tai viena iš retų progų mus išgirsti gyvai, kai atliksime mėgstamus žinomų užsienio atlikėjų kūrinius. Gyvai tai skamba tikrai gaivališkai ir mums abiems tai labai patinka. Beje, Saulius visiems pažadėjo muzikinį siurprizą ir ypatingus vakaro svečius“, – sakė Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Projektas „Darlings“ yra svaigioji vokalistė Justė Arlauskaitė-Jazzu ir jos sultingas balsas bei Saulius Prūsaitis – stilingas miesto vyras, grupių „Happyendless“ ir „Face White“ vokalistas, muzikinio projekto „X Faktorius“ teisėjas ir jo madingoji muzika. Tai gyvos muzikos projektas, kurio programoje gyvai galėsite išgirsti tokių atlikėjų kaip „Depeche Mode“, „Moloko“, George Michael, Prince, Amy Winehouse, Kylie Minouge ir kitus žinomus kūrinius.

Sauliui ir Justei šiame koncerte talkins žinomi jaunosios kartos instrumentalistai:  gitaristas Laimonas Jančas, klavišininkas Kęstutis Pavalkis, būgnininkas Gediminas Augustaitis ir bosistas Paulius Adomėnas. Specialiai parašytos kūrinių aranžuotės šiam projektui suteikia savitą skambesį ir papildomos energijos.

Kviečiame peržiūrėti „Darlings“ kvietimą vaizdu:

VIDEO: Kas yra DARLINGS???

Tai bus penktasis iš dešimties suplanuotų šios serijos koncertų šią vasarą. Lig šiol po „Tuborg Liquid Soundtrack“ vėliava „Vasaros terasoje“ savo pasirodymus jau surengė grupės „Empti“ vokalistė Giedrė Kilčiauskienė arba tiesiog Giedrė, tarp Vilniaus ir Londono gyvenantys „Keymono“, elektroninės muzikos duetas „Golden Parazyth“, elektronikos, disko ir šiuolaikinio džiazo junginys „Proper Heat“, paslaptingasis duetas „Electronic I“ ir Jurga Šeduikytė su grupe.

Pats metas susiplanuoti ir kitą „gyvą“ šios vasaros ketvirtadienį. Liepos 18-ąją Mokytojų namų kiemelio sienų stiprumą bandys „Skamp“. Visi „Tuborg Liquid Soundtrack“ serijos renginiai nemokami – belieka tik ateiti. Renginių pradžia – 19 val., koncertams pasibaigus „Vasaros terasos“ ketvirtadienius pratęs didžėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius