Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 06

Vasaros turą „Antis“ baigs finaliniu Sostinės dienų koncertu Katedros aikštėje

Naują programą pristatanti grupė „Antis“ su koncertais šią vasarą jau aplankė didžiausius Lietuvos muzikos festivalius ir ruošiasi finaliniam turo pasirodymui šį sekmadienį Vilniuje, Katedros aikštėje. Šis „Anties“ koncertas vainikuos Sostinės dienų festivalio bei „Vilnius Music Week“ programą.
Algirdas Kaušpėdas
Algirdas Kaušpėdas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Sekmadienį vakare žiūrovai išvys viską, kuo garsėja „Antis“ – naujas ir mėgstamas grupės dainas, įspūdingą Algirdo Kaušpėdo kostiumų šou, videoprojekcijas. Koncerto atidarymui trumpą simfoniją „Anties“ kūrinių motyvais sugros styginių kvartetas, po jų scenoje pasirodę vienos žymiausių Lietuvos roko grupių „Antis“ muzikantai pristatys dainas iš rudenį pasirodysiančio albumo „Baisiai džiugu!“ ir savo legendinius hitus.

Šiam koncertui „Antis“ savo sudėtį sustiprins pučiamaisiais instrumentais, kurie visuomet suteikia jėgos grupės kūrybai. Koncerto metu žiūrovai scenoje išvys ir naujų „Anties“ dainų muzikos prodiuserį Victorą Diawarą, kuris kelioms dainoms prisijungs prie grupės. Koncerte „Antis“ taip pat pristatys ir vieną dar niekur negrotą kūrinį „Mes – Pasaulio Lietuva“, kurį parašė specialiai pasaulio lietuvių jaunimui ir surepetavo tik šią savaitę.

VIDEO: „Antis“ atlieka dainą „Žaislas“ Karklės festivalyje

„Pagrindinis dalykas, kas mane džiugina naujoje programoje, yra tai, kad ji skamba vienu dažniu su jaunimu, ko mums iki šiol kaip grupei trūko“, – sakė grupės lyderis Algirdas Kaušpėdas.

„Anties“ koncertas Katedros aikštėje prasidės 20 valandą ir truks apie dvi valandas. Grupė numato šį koncertą įrašyti ir, kaip ir prieš penkerius metus, kai koncertavo su turo „Ančių dainos“ programa, išleisti DVD.

Šiemet „Antis“ surengė penkis koncertus – liepos ir rugpjūčio mėnesiais pasirodė Anykščiuose pasaulio anykštėnų šventėje, muzikos festivaliuose „Varom!“, „Galapagai“, „Karklė Live Music Beach 2013“, „Švyturio“ muzikos festivalyje. Paskutinį savo vasaros turo koncertą muzikantai šį sekmadienį sugros sostinės Katedros aikštėje, o per rugsėjį numato įrašyti naująsias dainas būsimam albumui „Baisiai džiugu!“.

M.P.3 nuotr./Anties koncertas Karklės festivalyje
M.P.3 nuotr./„Anties“ koncertas Karklės festivalyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius