Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 10

Vasha nauja daina siunčia žinutę „heiteriams“: „Negaišinkite mano laiko“

„Šios dainos užuomazgos gimė prieš pusantrų metų ir aš vis laukiau tinkamos progos, kai kūryba bei tema sprogs tarsi bomba ir nusineš mane kartu“, – sako naują savo dainą „Dance“ pristatanti dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha.
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha / Asmeninio albumo nuotr.

Įprastai savo minčių ir nuotaikų į vatą nevyniojanti žinoma atlikėja atvira – kūrinys yra dedikuotas visiems „heiteriams“ bei... internetiniam „žiurkynui“.

„Kitaip tų, kurie pila purvą ant aplinkinių, pavadinti negalima. Gaila, kad tarp skleidžiančiųjų negatyvą, pavydą ir apkalbas pasitaiko išsilavinusių, pareigas užimančių, jaunimui pavyzdį turinčių rodyti žmonių“, – apgailestavo pašnekovė.

Pasiklausykite dainos:

VIDEO: Vasha - Dance

Jos siekis yra nebeskaityti jokių komentarų, viešinti įžeidinėtojus, rašančius asmenines žinutes, ir nesivelti į prasmės neturinčias istorijas, rašoma pranešime spaudai.

Gabrielė tvirtino vis daugiau laiko skirianti sau bei artimiesiems ir turinti ambicingų planų. Pavyzdžiui, atsidaryti savo grožio studiją.

„Esu laiminga ir labai užsiėmusi! – atviravo Gabrielė. – Nors jei nauji projektai bus įdomūs, laiko rasiu ir jiems! Dukrelė Adrija lanko darželį, tad, visa diena yra mano pačios!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius