Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 12

Vidas Bareikis naująjį albumą kurs kartu su savo klausytojais

Atlikėjas V.Bareikis kviečia į neeilinį solinį koncertą, kuriame atlikėjas žada kartu su savo klausytojais sudėlioti paskutiniuosius naujojo albumo akcentus.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Asmeninio albumo nuotr.

„Labai simboliška, – maždaug prieš metus pristačiau albumą „Panda“ ir lygiai po metų, Kaune vykusiame koncerte jis išnyko – buvo parduotas paskutinis pirmojo tiražo egzempliorius. Tada pradėjau galvoti apie naują – antrąjį albumą, kurio didžioji dalis dainų jau yra sukurta. Sugalvojau, kad visus taškus ant I sudėliosiu būtent per šį vasario 16d. koncertą Geltonos sofos klube. Koncerte sugrosiu visas naujas dainas, kartu su žiūrovais nuspręsime, kurios jų vertos būti įrašytos, kartu išrinksime ir naujo albumo pavadinimą, – paslaptimis dalinosi V.Bareikis.
 
Prieš metus solinę karjerą pradėjęs dainų autorius V. Bareikis greitai tapo vienu mėgstamiausių solo atlikėjų ir subūrė nemenką klausytojų ratą.  Atviru bendravimu bei ekspresija garsėjantis atlikėjas kiekvieną koncertą paverčia nepamirštamu reginiu, nors dažniausiai scenoje pasirodo vienas, gyvai akomponuodamas sau gitara bei fortepijonu.
Visai neseniai kartu su savo gyvenimo ir scenos partnere J.Šeduikyte-Bareikiene V.Bareikis pristatė naujausią singlą „Trys Kanados“ ir leidosi į akustinį turą per Lietuvą.  
 
Atlikėjas dažnai yra lyginamas su kitais panašaus žanro atlikėjais- V.Kernagiu, V.Visockiu, T.Waitsu.

Paklaustas apie šiuos palyginimus, V.Bareikis sakė, kad visi šie kūrėjai iš tikro yra jam padarę jam nemažą įtaką. „Dažniausiai koncertuose išgirstu tokius palyginimus iš vyresnio amžiaus žmonių. Manau, tokios asociacijos yra labai gerai.  Kiekvienas juk vertina ir mato pasaulį pagal savo sukauptą bagažą“, – sakė Vidas.
 
Norintys susipažinti su V.Bareikio kūryba, muzikos kritikų nomone, visų pirma turėtų pažiūrėti dainos „Rėkti trypiant kojom“ video klipą, kuris, ir paties atlikėjo teigimu, yra savotiška jo vizitinė kortelė.

Gyvai su dainų ir tekstų autoriumi V.Bareikiu galima susitikti jau šį sekmadienį, vasario 16 d. 19h. „Geltonos sofos klube“.

VIDEO: Vidas Bareikis – „Rėkti trypiant kojom“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius