Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 07 18

Vidas Bareikis pristato dainą festivalio „Galapagai“ merginoms – „Tu graži“

Bene daugiausia šiuo metu Lietuvoje koncertuojantis atlikėjas Vidas Bareikis pristato naują dainą ir atskleidžia savo būsimojo pasirodymo festivalyje „Galapagai“ detales. Šimto koncertų maratoną baigiantis dainininkas išduoda, kad išskirtinai „Galapagams“ rengia iki šiol didžiausią savo šou.
Vidas Bareikis
Vidas Bareikis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Man „Galapagai“ yra vienareikšmiškai mylimiausias ir daugiausia sentimentų keliantis Lietuvos festivalis. Galima sakyti, aš su juo užaugau kaip atlikėjas. Per 4 metus esu grojęs visose festivalio scenose: nuo mažiausių iki šiais metais man patikėtos Didžiosios scenos. Jau žinau, kad atidarysiu antrąją festivalio dieną. Nors tuo metu dar bus šviesu, mes ruošiame didžiulį šou su pagausėjusia VB grupe, su šokėjais, vandens atrakcionais ir kitais siurprizais“, – sako Vidas.

„Tai yra vienintelis festivalis, kurio stengiuosi nepraleisti ne tik kaip dalyvis, bet ir kaip žiūrovas. Todėl liepos 27–29 dienomis visi festivaliautojai gali tikėtis mane sutikti ir „Galapagų“ teritorijoje, ir pačiuose Zarasuose“, – priduria jis.

Ievos Jūraitės nuotr./Vidas Bareikis
Ievos Jūraitės nuotr./Vidas Bareikis

Pernai Vidas Bareikis buvo pagrindinė Slėnio scenos žvaigždė ir į savo koncertą sutraukė kelis tūkstančius gerbėjų. Tai net kiek suglumino tuo metu Didžiojoje scenoje grojusius atlikėjus: minia festivaliautojų traukė pasiklausyti V.Bareikio, paruošusio dvigubas būgnų pajėgas ir trigubą energijos dozę.

„Šiuo metu kaip tik tęsiasi mano rekordinis turas #vb100 ir „Galapagų“ koncertas bus jau 83-ias. Esu labai laimingas. Šitas turas man padėjo susitikti su savo klausytojais ir smarkiai praplėsti gerbėjų ratą dabar jau tikrai visoje Lietuvoje. Taip pat labai šauniai susigrojome su visa grupe. Kiekvieną kartą koncertuose atrandame ką nors naujo. Juk tiek daug koncertuojant norisi įvairovės, o tai dažniausiai diktuoja konkreti to vakaro publika. Dabar nekantriai laukiu pasirodymo festivalyje ir tikiuosi, kad susirinks labai daug žmonių“, – pasakoja V.Bareikis.

Aktyviai su publika bendraujantis ir per akimirką ją uždegantis atlikėjas šiais metais pristatė didelio populiarumo sulaukusį albumą „KATUKAVAKARE?“. Jo dainos internete jau perklausytos daugiau nei milijoną kartų, o V.Bareikio hitas „Pusvalanduko“ tapo viena populiariausių šių metų lietuviškų dainų.

Albume yra ir daina „Tu graži“. Vidas atskleidžia, kad ji buvo parašyta būtent po praėjusių metų festivalio „Galapagai“ ir yra skirta visoms ten susirinkusioms merginoms.

„Man atrodo, ši daina puikiai atspindi festivalinę dvasią. Kartais geriausias komplimentas yra du paprasti, nuoširdūs žodžiai: TU GRAŽI. Manau, labai svarbu, kad žmonės jaustųsi gražūs tiek savo vidumi, tiek išore. Ir dar svarbiau – dalintis šiais komplimentais. Ir viskas tuo pasakyta. Na, o kaip dainoje dainuojama ir kaip dažnai festivaliuose būna: „O pakalbėsim kitą rytą“, – juokiasi V.Bareikis.

Įvertinkite:

VIDEO: Vidas Bareikis - Tu graži

Festivalyje „Galapagai“ publika turės šaunią progą išgirsti visus didžiuosius jo hitus, tokius kaip „Trys Kanados“, „Babkės“, „Bredas Pitas“. Taip pat skambės jau kultinėmis tapusios pastarojo albumo dainos – „KATUKAVAKARE?“, „Pusvalanduko“ ir naujausias atlikėjo singlas – „Tu graži“.

„Įdomu tai, kad, kai pradėjome fantazuoti, kokį vizualųjį kūną suteikti šiai dainai, iškart atminty ėmė suktis vaizdai iš „Galapagų“ praėjusių metų filmuko, kurį padarė kompanija „Yellow Pee“. Jo net nereikėjo tobulinti – viskas tiesiog lipte sulipo. Tai sudėję turime ir gražią dainą, ir šūsnį gražių atsiminimų“, – sako V.Bareikis.

Ievos Jūraitės nuotr./Vidas Bareikis
Ievos Jūraitės nuotr./Vidas Bareikis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius