Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 01

Vilija Pilibaitytė-Mia „Eurovizijos“ atrankoje nedalyvaus

Dvejus metus iš eilės antra nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje likusi Vilija Pilibaitytė-Mia trečiąkart laimės konkurse nebandys. Anksčiau bendraudama su Žmonės.lt dainininkė neslėpė dvejonės, ar dalyvauti atrankoje, tačiau pasibaigus paraiškų teikimo terminui pripažino, kad savo anketos čia taip ir neišsiuntė.
Mia Pilibaitytė
Mia Pilibaitytė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

V.Pilibaitytė-Mia laimę nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje bandė dvejus metus iš eilės. Pirmiausia 2014-aisiais ji nusileido Vilijai Matačiūnaitei, kuri Kopenhagoje skambėjusiame konkurse atliko dainą „Attention“, 2015-aisiais – Vaidui Baumilai ir Monikai Linkytei, kurie Vienoje dainavo „This Time“.

Abu kartus Mia neslėpė pralaimėjimo kartėlio. Dainininkė drąsiai kritikavo nacionalinės atrankos taisykles, jos ginti puolė gerbėjai, kurie balsavimų rezultatuose net įžvelgė klastą.

Vis dėlto atėjus metui spręsti, ar dalyvauti atrankoje trečiąkart iš eilės, dainininkė neslėpė dvejonės – nors pralaimėjimo kartėlį tebejautė, neneigė, kad pagunda dalyvauti vėl buvo.

Juolab kad ir raginančių vėl bandyti laimę buvo apstu – savo dainas Miai siūlė ne vienas užsienio prodiuseris. „Vienas užsienietis mane labai labai aktyviai ragino, vis prašė“, – Žmonės.lt sakė dainininkė.

Vis dėlto gruodžio 1-ąją baigėsi paraiškų dalyvauti „Eurovizijos“ atrankoje teikimo terminas, ir V.Pilibaitytė-Mia savo paraiškos nepateikė. Nors termino pabaigos išvakarėse Žmonės.lt ji ir sakė, kad pati nesistebėtų, jei anketą išsiųstų paskutinę minutę...

„Man būdingi impulsyvūs sprendimai... Dabar atrodo, kad šiuos metus praleisiu, bet niekada nežinai, ką sugalvosiu“, – pirmadienį kalbėjo Mia.

Vis dėlto antradienį dainininkė patvirtino, kad impulsyvaus sprendimo nepriėmė. „Šįmet atrankoje nedalyvausiu“, – sakė ji.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius