-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 04 10

Vilniuje grupę „Aerosmith“ „apšildys“ Lietuvos roko legenda „Antis“

Gegužės 21 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje koncertuosiančius JAV roko dievus „Aerosmith“ apšildys Lietuvos roko legendos „Antis“. Viena geriausių visų laikų Lietuvos grupių žiūrovams ruošia ypatingą programą, o grupės lyderis Algirdas Kaušpėdas teigia pats mėgstantis „Aerosmith“ kūrybą ir jos klausantis daugelį metų.
Grupė „Antis“
Grupė „Antis“ / Organizatorių nuotr.

„Mane žavi „Aerosmith“ plotis – nuo sunkaus roko iki melodingų baladžių, nuo nepriekaištingo roko skambesio iki grupės lyderio Styveno Tylerio nepaprastai žaismingo darbo scenoje. „Aerosmith“ yra pasauliniai roko elito menininkai ir žanro klasikai. Koncertuoti su jais yra džiaugsmas ir garbė“, – teigė A.Kaušpėdas.

„Aerosmith“ komanda apšildančią grupę savo koncertui Lietuvos sostinėje rinkosi iš trijų kandidatų.

Žmonės.lt/Martyno Siruso nuotr./„Anties“ koncerto akimirka
Žmonės.lt/Martyno Siruso nuotr./„Anties“ koncerto akimirka

„Siuntėme jiems trijų grupių gyvų pasirodymų įrašus. Didžiausią įspūdį „Aerosmith“ vadybininkams padarė „Antis“. Manau, kad jų pasirinkimas labai teisingas – žiūrovams tai bus koncertas, kai vienoje scenoje susitiks dvi legendos, dvi kultinės grupės, savo muzika įsiliejusios į kiekvieno mūsų gyvenimą. Abiejų grupių diskografija įspūdinga, tad galime tikėtis girdėti hitus nuo pat pirmos iki paskutinės dainos“, – sako „Aerosmith“ koncertą Vilniuje organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Praėjusį rudenį po kelerių metų pertraukos pasirodžiusį naują „Anties“ albumą „Baisiai džiugu!“ muzikos kritikai įvertino ne tik kaip vieną geriausių pernai Lietuvoje, bet ir visoje grupės diskografijoje. Sausio mėnesį įvykusiuose muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. „Antis“ laimėjo metų roko ir alternatyvos nominacijoje, grupei buvo įteikta statulėlė ir už nuopelnus lietuviškai muzikai.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Antis“
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./„Antis“

Radijo stotyse dėmesio sulaukė naujojo albumo kūriniai „Žaislas“ ir „Muzika“. Dainą „Žaislas“ galima išgirsti ir kino filme „Valentinas už 2rų“, o „Muzikai“ grupė nufilmavo vaizdo klipą Vilniaus Katedros aikštėje. Artimiausiu metu „Antis“ ketina išleisti dar vieną šio albumo radijo singlą – dainą „Kùrti“.

Šiuos naujausius kūrinius kaip ir kelis garsiausius „Anties“ hitus bus galima išgirsti gegužės 21 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje grupės „Aerosmith“ pasaulinio turo „Global Warming Tour“ koncerte. Šiam koncertui „Antis“ ruošia pusvalandžio trukmės pasirodymą. Tai yra pirmasis ir kol kas vienintelis paskelbtas „Anties“ koncertinis pasirodymas šiais metais.

Bilietus į „Aerosmith“ koncertą „Siemens“ arenoje platina „Tiketa“.

VIDEO: Antis | Muzika (Official video)

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius