Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 10 12

Vincentas Linkevičius būsimam vaizdo klipui pasirinko grožį spinduliuojančius modelius

Jei galėtumėte rinktis, ką matyti vaizdo klipe: puikius aktorius ar nuostabaus grožio žmones - koks būtų jūsų sprendimas? Buvęs projekto „Lietuvos balsas“ dalyvis Vincentas Linkevičius naujam savo vaizdo klipui pasirinko antrą variantą.
Vincentas Linkevičius
Vincentas Linkevičius / Asmeninio archyvo nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr./Filmavimo akimirka
Asmeninio archyvo nuotr./Filmavimo akimirka

Muzikos atlikėjas sako, kad naują jo darbą pagal dainą „Dance The Night“ išvysime jau greitai. Jame dominuos vakarėlio vaizdai, turtas ir apatija. „Vaizdo klipe kuriame prabangaus ir snobiško vakarėlio įspūdį. Aplink bus matomi gražūs žmonės su savo keistais fetišais ir dažnai pasirodančia tuštybe“, – pasakoja Vincentas.

Klipe „Dance The Night“ atlikėjas kviečia žiūrovą naudotis teikiamais malonumais ir stengiasi jį įtraukti į vakarėlio ritmą. Seksualūs kūnai nuolat siūlo meilę ir deginančią aistrą.

„Filmavimas truko beveik parą, todėl tai buvo iššūkis visai komandai. Vaizdo klipas atsiėjo daugiau nei kai kurie žinomiausių Lietuvos atlikėjų darbai. Nepaisant to, daug žmonių dirbo vien iš idėjos“, – kalba su Vincentu dirbantis prodiuseris Linas Aliukonis. Pats atlikėjas sako, kad labiausiai įsiminė didelis karštis, kuris nuolat trukdė filmavimui.

Vaizdo klipe vaidino modeliai iš „First Face Model“ ir „Vilnius Models“ agentūrų. Režisierė Algina Navickaitė mano, kad pasirinkusi modelius nesuklydo, nes norimi rezultatai buvo pasiekti. Tiesa, neslepia, kad repetuoti buvo sunku.

„Repeticijos buvo ilgos ir varginančios, nes kūrėme vieno kadro klipą. Reikėjo, kad visi išmoktų dirbti kartu, įsimintų daugybę pozicijų ir vaidybinių elementų. Tai ypatingai svarbu filmuojant vienu kadru. Apskritai, šis darbas buvo iššūkis visai kūrybinei komandai: reikėjo pastatyti milžiniškas dekoracijas, daug repetuoti ir filmuoti beveik iki paryčių. Tačiau tai sukėlė ir nežmonišką malonumą. Be to, atrodo, kad visi tapome viena šeima“, – džiaugiasi A. Navickaitė.

Naujas Vincento Linkevičiaus vaizdo klipas jau montažinėje. Jį bus galima išvysti spalio viduryje.

Daina „Dance The Night“:

VIDEO: Vincent Link (Vincentas Linkevicius) - Dance The Night (Audio)

Asmeninio archyvo nuotr./Filmavimo akimirka
Asmeninio archyvo nuotr./Filmavimo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius