-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 15

Vingio parke ruošiamasi Robbie Williamso koncertui: iškilo įspūdinga scena

Jau rytoj, trečiadienį, didžiausią metų šou Baltijos šalyse surengs Robbie Williamsas. Visi darbai pasiruošimo koncertui darbai Vilniaus Vingio parke vyksta sklandžiai. Iškilo milžiniška scena, ruošiama galinga garso ir šviesos technika.
Robbio Williamso koncerto scena Vingio parke
Robbio Williamso koncerto scena Vingio parke

Britų superžvaigždė į Lietuvą atvyksta pristatyti naujausią savo albumą „The Heavy Entertainment Show“. Koncertą pradės populiarusis muzikos duetas „Erasure“.

Durys į Vingio parką bus atvertos nuo 17 val. 20 val. pirmieji nuo scenos pasisveikins populiarusis britų duetas „Erasure“. 21 val. 15 min. scenoje pasirodys pagrindinė renginio žvaigždė – Robbie Williamsas.

Robbio Williamso koncerto scena Vingio parke
Robbio Williamso koncerto scena Vingio parke

Robbie Williamsas yra daugiausiai įrašų D.Britanijoje pardavęs solo atlikėjas ir viena ryškiausių muzikos žvaigždžių pasaulyje. 43-ejų metų britų dainininkas išpopuliarėjo su grupe „Take That“, iš kurios pasitraukė 1995 m. Dainininko solo karjera sėkmingai tęsiasi jau ilgiau nei du dešimtmečius.

R.Williamsas yra laimėjęs rekordinį skaičių, net 18, „BRIT Awards“ apdovanojimų. Dainininkui, kuris pirmąjį įvertinimą gavo dar 1998 m., šiemet taip pat buvo įteiktas prestižinis „BRIT Icon“ apdovanojimas.

VIDEO: Robbie Williams | The Heavy Entertainment Show Tour 2017

Net 6 atlikėjo albumai patenka į didžiausiu tiražu parduotų įrašų D.Britanijoje šimtuką. 2006 m. R.Williamsas pasiekė oficialų „Guinness“ rekordą – per vieną dieną į dainininko koncertus buvo parduota daugiau nei 1,6 mln. bilietų.

Pasaulyje yra nupirkta daugau nei 77 mln. R.Williamso albumų – pagal šį rodiklį jis yra vienas sėkmingiausių dainininkų populiariosios muzikos istorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius