Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 12

Violeta ir Vilius Tarasovai dalijasi vasarišku klipu: „Jis gimė draugų dėka“

Atlikėjai Violeta (46) ir Vilius (42) Tarasovai pristato premjerą – naujausią savo dainą „Vasara“ ir geros nuotaikos kupiną jos vaizdo klipą, už kurį yra dėkingi savo draugams. Pora džiaugiasi, kad kūrinys jau spėjo sulaukti itin šiltų gerbėjų reakcijų, ir 15min pasakoja apie jo atsiradimą bei savo vasarą, kai jų ofisu tampa paplūdimys.
Violeta ir VIlius Tarasovai
Violeta ir VIlius Tarasovai / Stopkadrai

Naujausiai Violetos ir Viliaus Tarasovų dainai „Vasara“ žodžius kūrė Paulius Stalionis, o muziką – Arvydas Martinėnas-Vudis. Pastarasis ir pasiūlė sudainuoti šį kūrinį.

Tiesa, iš pradžių dainuoti turėjo tik vienas Vilius, tačiau galiausiai buvo nutarta prijungti ir Violetą – juk jie kartu koncertuoja jau daugiau nei dešimtmetį. Tuomet teko kiek pakoreguoti ir dainos žodžius, pritaikyti juos porai.

„Sudainavome kartu šitą dainą ir dabar visi mes – kompozitoriai, poetai ir atlikėjai – esame labai patenkinti bendru darbu“, – džiaugiasi V.Tarasovienė.

Visgi iš pradžių buvo svarstyta apsieiti be klipo – kaip pasakoja pora, jie nėra itin entuziastingi klipų atžvilgiu, nes Lietuvoje juos kurti nelabai apsimoka. Tačiau Vudis įtikino, kad klipo tikrai reikia ir pats daug dirbo jį kuriant.

„Klipas gimė bendromis pastangomis. Ačiū visiems draugams, kurie prie jo prisidėjo, nes prisidėjo labai daug žmonių. Ir mašina, ir paspirtukas, ir jachta, ir kateris – viskas draugų nuopelnas. Jeigu nebūtų draugų, nebūtų tokio linksmo ir faino klipo“, – patikina Violeta.

Klipas – išties labai vasariškas, tad galutiniu rezultatu atlikėjų pora itin patenkinta.

„Vasarą visada tikimės gero oro, kad bus smagu. Tai klipe ir norėjome pavaizduoti vasarą visais įmanomais būdais – ir plaukiant, ir su mašina ar paspirtuku važiuojant. Kad ta vasara būtų tokia šviesi, faina“, – sako Violeta.

„Šiuo klipu nesiekėme jokio Holivudo. Norėjome tiesiog perteikti vasaros emociją, gerą nuotaiką, pasidaryti tokį nepretenzingą, paprastą klipą, kur jūra, plaukimai“, – priduria Vilius.

Įvertinkite:

VIDEO: Violeta ir Vilius Tarasovai - Vasara (Vaizdo klipas) PREMJERA!

Šeimyninis duetas pasakoja, kad šią dainą jau ne kartą spėjo atlikti ir koncertuose. Ją klausytojai priėmė be galo šiltai.

„Buvo fantastiška – jie kartu dainuoja, kartoja žodžius. Pradėjome dainuoti per Jonines ir žmonės iškart kabinosi. Tokiu atveju supranti, kad daina yra vykusi.

Ir mums ji patinka. O kai patinka ir pačiam atlikėjui, tai yra labai gerai. Tai mūsų žanro daina. Tokia yra mūsų muzika, tuo mes gyvename“, – šypsosi Vilius.

O kas jiems patiems yra vasara? „Kadangi mes klaipėdiečiai, ir šiaip jūrą mylime – ar žiema, ar vasara, visada prie jos važiuojame. Bet vasara labiausiai asocijuojasi su koncertais, geru oru ir, aišku, paplūdimiais. Su tuo mūsų gražiuoju smėliu Smiltynėje, šilta ir švaria jūra.

Tiesa, ne visada išeina tuo pasimėgauti, nes turime daug darbų. Kai dabar atvažiavome į Smiltynę, mus pažįstantys žmonės iškart suprato, kad daug koncertuojame, nes seniai mus matė. Tai lepinamės saule kaip įmanydami. Ar geras, ar blogas oras, bet kai galime, vis tiek važiuojame prie jūros, bent truputėlį prie jos pabūti“, – mintimis dalijasi V.Tarasovienė.

Jai antrina ir V.Tarasovas: „Bet kokiu atveju vasara visų pirma yra darbas. Tačiau bandome derinti su poilsiu, per laisvadienius pailsėti. Tada paplūdimys tampa mūsų ofisu. Pastoviai važiuojame į Smiltynę, kur bangos, jūra, be kurios mes negalime gyventi. Kai su Violeta susidraugavome, dėl to ir nevažiavau į jokį Vilnių, nes aš negaliu be jūros, ypatingai vasarą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius