-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 18

Vudis atidarė klubą vaikams!

Sekmadienio popietę, viename iš Vilniaus prekybos centrų, įvyko atlikėjo Arvydo Martinėno – Vudžio įkurto vaikų pramogų klubo „Pupa“ atidarymas.
Vudis
Vudis / Bomba Records nuotr.

Į renginį sugūžėjo didžiulis būrys mažųjų sostinės gyventojų bei jų tėvelių. Atidarymo šventė sulaukė daug daugiau vaikučių nei tikėtasi. Nors lauke numatytą žvaigždžių koncertą dėl lietaus teko perkelti iš lauko į klubo patalpas, renginiui dirigavęs Vudis nesijaudino dėl pasikeitusių planų, o džiaugėsi pavykusiu startu, teigiama pranešime spaudai.

„Geresnio atidarymo negalėčiau įsivaizduoti. Labai džiaugiuosi, kad į šventę atėjo tiek daug vaikų. Daugelis jų atėjo netik pasižiūrėti koncerto, bet ir apibėrė daugybe klausimų apie būsimą klubo veiklą“, – po renginio, dalindamas autografus sakė Vudis.

Būsimus klubo lankytojus ir kitus atidarymo renginio svečius linksmino „Kelias į žvaigždes“ dalyviai Haroldas ir Dūmas, Aleksandras iš „Žvaigždžių vartai“, „Robotukai“, dainininkė Eglė Mickevičienė. Milžiniško vaikų susidomėjimo sulaukė mago Tomo rodomi fokusai. Daugiau nei valandą trukusį renginį vainikavo paties Vudžio pasirodymas, per kurį jam teko pakartoti ne vieną savo dainą. Pasibaigus šventei vaikai nevaržomi galėjo patenkinti savo smalsumą – apžiūrėti visas „Pupa“ klubo patalpas, susipažinti su mokytojais, nusifotografuoti su žinomais atlikėjais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius