Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 12

„Vyrų mados savaitę“ užbaigs išskirtinis svečias iš Italijos – DJ Gabry B

Antroji „Vyrų Mados Savaitė“ pasiekė finišą! Šiemet renginys išties išaugo ir sulaukė ypatingo sostinės stilingųjų, o taip pat įžymybių bei mados industrijos atstovų dėmesio.
Vyrų mados savaitės dūzgių akimirka
DJ Gabry B / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Tokio masto renginių Lietuvoje tikrai nėra - net dešimt dienų trukęs mados festivalis šiemet pasiūlė išties plataus spektro programą: tai ir pirmą kartą surengtas atskiras vyriškos mados šou su šešiomis lietuvių bei svečių iš Latvijos kolekcijomis, ypač stipri konferencinė diena su prestižinio POLIMODA instituto atstovu, filmų seansai bei „Stilingiausio Lietuvos Vyro“ rinkimai. Organizatoriai ypatingai džiaugiasi, kad renginys sulaukia tarptautinio lygio mados ir meno industrijų atstovų palaikymo.

Šį sekmadienį paaiškės ir „Stilingiausio Lietuvos vyro“ rinkimų nugalėtojas, kurį išrinko Vyrų Mados Savaitė užbaigs išskirtinis svečias iš Italijos – dj Gabry B! skaitytojai, o be to dar šešių kitų skirtingų stilistinių kategorijų nugalėtojai. Griausminga apdovanojimo ceremonija įvyks kultūros bare kablys, o vakarinę dalį, vyksiančią „Glory“ bare, organizatoriai patikėjo tarptautinio pripažinimo sulaukusiam dj svečiui iš Italijos – dj Gabry B, kurio tikrasis vardas yra Gabriele Baldi!

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mantas Petruškevičius, DJ Gabry B (viduryje)
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mantas Petruškevičius, DJ Gabry B (viduryje)

„Vilnius mane labai nustebino! Tai nuostabus kontrastų miestas – tiesiog būtinas aplankyti. Jūs turite gausybę istorinio kultūrinio palikimo bei modernesnės stilistikos, o taip pat sovietinio rėžimo architektūrinio palikimo. Buvau sužavėtas kiek daug turite bažnyčių – tad religinės atmosferos ramybė tiesiog tvyro ore“ – apie Vilniaus žavesį pasakojo „Vyrų Mados Savaitės“ svečias dj Gabry B.

Atlikėjas sostinėje praleido net keletą dienų, tad turėjo galimybę susipažinti ir su Vilniaus naktinio gyvenimo ypatumais.

„Tikrai nesitikėjau, kad Vilniuje galėsiu atrasti tokį siautulingą naktinį gyvenimą. Vilnius dienos metu atrodo toks ramus ir tylus miestas, o naktį viskas kardinaliai pasikeičia ir atrodo, kad žmones išties sunku priversti eiti miegoti! Man labai patiko Jūsų muzikinis skonis bei naktinių klubų interjerai. Vilnius tikrai pasaulietiškas miestas“ – vėlgi pozityvia nuostaba dalinosi Gabriele Baldi.

Daug metų mados industrijos apsuptyje dirbęs DJ Gabry B, pats madai skiria itin daug dėmesio.

„Mano DJ karjera visada buvo ir yra itin glaudžiai susijusi su mados pasauliu. Esu grojęs tarptautinio lygio mados grandų pasirodymuose – džiaugiuose bendradarbiavimu su Marc Jacobs, Dolce and Gabbana, Diane Von Furstenberg bei paskutinėje šiemet vykusioje New York‘o mados savaitėje darbu su Jeremy Scott – Moschino mados namais. O štai dabar mano kelias netikėtai mane atvedė ir čia – į „Vyrų Mados Savaitę“ Vilniuje.“ – pasakojo mados festivalio uždarymo žvaigždė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius