Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

2018 11 25

„X Faktoriuje“ suskambėjęs Jazzu hitas privertė teisėją aikčioti: „Pajautei, ką jaučiu dainuojant“

Sekmadienio vakarą TV žiūrovai stebės muzikinį šou „X Faktorius“. Jo metu paaiškės, kas iš vyresniųjų kategorijos įveiks „Kėdžių iššūkį“ ir pateks į tiesioginius šou finalus. Komandą sau rinksis Justė Arlauskaitė-Jazzu. Būtent ji nuspręs, kurie dalyviai yra verti keliauti toliau. 
Kristina Jurevičiūtė
Kristina Jurevičiūtė / „X faktoriaus“ nuotr.

Paskutinės laidos prieš tiesiogines kovas metu netrūks pasirodymų, kurie nustebins visus teisėjus. Viena iš muzikos profesionalus sužavėsiančių šou dalyvių – Kristina Jurevičiūtė. Merginos dainos atlikimas sulauks liaupsių ir pagyrų.

Kai K.Jurevičiūtė atėjo į pirmąsias TV3 projekto „X Faktorius“ atrankas, tiesiog nuoširdžiai džiaugėsi. Šio sekmadienio pagrindinė merginos užduotis yra susidoroti su vidiniu demonu – didžiuliu jauduliu.

„Šiaip aš jaudulio stipriai niekada nejaučiu, bet kai tai yra konkursas, kur tave teisia... Jeigu tik žinau, kad vienas iš tų žmonių sėdi su lapeliu ir ieško mano pliusų ir minusų... Iškart pasidaro labai baisu“, – kalbėjo šou dalyvė.

28 metų mergina pasakojo, kad dabar jos gyvenime yra atradimų amžius. Mergina kasdienybė bando atrasti vis naujų dalykų, išbandyti kažką naujo.

„X faktoriaus“ nuotr./Kristina Jurevičiūtė
„X faktoriaus“ nuotr./Kristina Jurevičiūtė

„Gyvenimas nesibaigs, jeigu kas nors nepavyks. Tačiau tikrai nuoširdžiai norisi dar čia pabūti, pabendrauti su žmonėmis, pasižiūrėti, ką aš galiu su savimi padaryti. Ką gali padaryti pats „X Faktorius“? Man tikrai labai įdomu“, – kalbėjo Kristina.

Vos įžengusi į sceną, K.Jurevičiūtė sulaukė komplimentų dėl savo išvaizdos. Tviskanti palaidinė, ryškus raudonas švarkas neliko nepastebėti.

„Jaudulio buvo per visą dieną, širdelė kalatojasi, sunku“, – kalbėjo mergina. Vilnietė „X Faktoriaus“ scenoje atliks „Leon Somov & Jazzu“ hitą „Po mano oda“. Šis pasirinkimas kaip reikiant nustebino teisėją.

Pagyrų merginai negailėhi visi teisėjai, o publika plojo atsistojusi. „Dainoje įvyko kontrastas, tarp švelnaus ir galingo. Jis yra reikalingas. Kai jūs atidarėte savo vargonus, nurovėt „trolikų“ (troleibusų – red. past.) laidus. Tai buvo įspūdinga, jėgos jumyse per akis. Geras pasirodymas“, – kalbėjo Marijonas Mikutavičius.

„Žandikauliai atvipo. Viduje jūs turite galingą užtaisą, kuris turi tiek pat gilaus skausmo. Gyvenime turite gilių patirčių. Buvo super, kad tu sugebėjai iš visiško išsidraskymo sugrįžti atgal ir jautriai viską pabaigti. Tai yra labai geras ženklas. Esi jausmingiausia atlikėja, kokią aš čia matau“, – merginos pasirodymą gyrė Saulius Urbonavičius-Samas.

„X faktoriaus“ nuotr./Marijonas Mikutavičius, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas
„X faktoriaus“ nuotr./Marijonas Mikutavičius, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Prūsaitis, Saulius Urbonavičius-Samas

„Aš tai įvardinčiau menu. Tai buvo gražu ir labai netikėta. Jei aš turėčiau jus savo komandoje, manau, kad esat verta finalų su tokiu balsu“, – kalbėjo Saulius Prūsaitis.

„Pasirinkai gerą dainą dainuoti. Ji gali atskleisti labai daug spalvų ir tavo suvokimą apie muziką kaip jausminę išraišką. Man sunku objektyviai vertinti šią dainą, kai pati ją rašiau. Aš esu labai manieringa, todėl kartais, kai žmonės ją padainuoja, atrodo, kad kažkas ne taip.

Tau pavyko su ja susidoroti savaip, kartu pajaučiant, ką aš jaučiu, kai dainuoju. Kai buvo ramios vietos, man pritrūko istorijos. Tada tu atidarei gerklę ir man buvo toks wow“, – kalbėjo dainos autorė ir šou teisėja Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius