Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 22

„X faktoriuje“ sužibėjusi Salomėja Vai pristato Kalėdų magija dvelkiantį kūrinį

Artėja Kalėdos ‒ metas, kai visi pasiilgę savo artimųjų, skubėsime namo, sėsime prie balto Kūčių stalo ir būsime su brangiais žmonėmis. Laukdama šio momento, „X faktoriuje“ sužibėjusi jaunoji atlikėja Salomėja Vai dalijasi nauja daina „Pasiilgau baltų Kalėdų“. Talentinga mergina į kūrinį sudėjo tai, ką jaučia: meilę ir ilgesį, džiaugsmą ir šilumą bei šviesius prisiminimus.
Salomėja Vai
Salomėja Vai / Asmeninio albumo nuotr.

Salomėja Vaisiūnaitė – neeilinė mergina. 20 metų panevėžietė savo gabumais išsiskiria ne tik dėl balso tembro, tačiau taip pat ir prodiusuoja muziką, daro aranžuotes.

„Jau seniai esu kūrybiniuose ieškojimuose. Lankiau šokius, teatro studiją, grojau, dainavau. Dabar esu pasinėrusi į muzikos kūrimą. Studijuoju Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Pirmąją savo dainą išleidau 2018 metais.

Tuo metu visiškai atsitiktinai sutikau savo kolegas iš dueto „Titas ir Benas“, pradėjome kartu dirbti. Bėgant laikui, supratau, kad tik pati kurdama savo muziką, galėsiu ją perteikti taip, kaip ji skamba mano galvoje“, – pasakoja jaunoji atlikėja.

Salomėja Vai – „Pasiilgau baltų Kalėdų“:

VIDEO: Salomėja Vai - Pasiilgau Baltų Kalėdų (Audio)

Šiuo metu Salomėja sėkmingai prodiusuoja, daro aranžuotes ne tik sau, bet ir kitiems jauniems muzikantams. „Rudens pradžioje išėjo pirma mano prodiusuota daina ‒ Julijos Rav „Skirtingi“. Šiuo metu kartu su kolegomis dirbame Vilniuje. Čia įkūrėme savo studiją. Džiaugiuosi galėdama būti laisva savo pasirinkimuose ir kurti tai, kas man patinka“, – šypsosi kūrėja.

TV3 nuotr./Salomėja Vai
TV3 nuotr./Salomėja Vai

Linkėdama visiems jaukių, šiltų ir meilės kupinų Kalėdų, Salomėja tikisi, kad jos nauja daina suras savo klausytojus ir pasibels į jų širdis.

„Norėčiau, kad ateinantys metai man būtų sėkmingi ir dosnūs kūrybiniais projektais, įsimintini naujai sutiktais žmonėmis, patirtais įspūdžiais. To linkiu visiems, mylintiems muziką“, – sako mergina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius