Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 21

„Lietuvos balse“ sužibėjęs XRIS debiutuoja su daina: „Drąsiausia avantiūra gyvenime“

Televizijos projekto „Lietuvos balsas“ žiūrovai šį atlikėją jau pažįsta. Po XRIS pseudonimu slepiasi 6-ojo sezono finalistas Kristijonas Vaičiukauskas. Nors atlikėją galėjome išvysti kaip pritariantį vokalistą šalia tokių dainininkų kaip Monika Marija bei Gabrielius Vagelis, dabar Kristijonas pradeda savo muzikinę karjerą, su paties kurtu ir prodiusuotu muzikiniu kūriniu „Prisiekiu“.
XRIS
XRIS / Asmeninio albumo nuotr.

Kūrinys „Prisiekiu“ gimė neatsitiktinai. Tai – didelio įdirbio ir kantrybės pareikalavęs iššūkis.

„Visuomet buvau savarankiškas žmogus, norėjau viską pasidaryti pats. Dar „Lietuvos balso“ metu, paskatintas Donato Montvydo, pradėjau mokytis muzikos produkcijos, parašiau virš šimto dainų, kol radau tą vienintelę.

Po projekto nežinojau, ką klausytojams noriu pasakyti, kaip noriu atrodyti, bet dabar jaučiu, kad „Prisiekiu“ atskleis mano tikrąjį identitetą“, – mintimis dalinasi atlikėjas.

XRIS – „Prisiekiu“:

VIDEO: XRIS - PRISIEKIU

XRIS nepabijojo dainoje paliesti visuomenei jautrių temų. Kūrinyje kalbama apie psichologinius iššūkius, su kuriais susiduria pats atlikėjas ir jį supantys žmonės. Būtent iššūkiai ir įkvėpė jaunąjį artistą.

Asmeninio albumo nuotr./XRIS
Asmeninio albumo nuotr./XRIS

„Labai lengva pakliūti į spąstus, kai atrodo, kad visi prieš tave nusiteikę, siekia pakenkti ar įskaudinti. Šiuo kūriniu klausytojus noriu įtikinti, kad jausmus laikyti savyje nesveika, o prašyti pagalbos – drąsu ir sveikintina“, – atvirauja.

Kristijonas neslepia, kad kurdamas muziką susiduria su nemažai iššūkių: „Užtrukau dvejus metus, kol pajaučiau, kad dainoje atsiskleidžiau kaip kūrėjas ir muzikos prodiuseris. Šis kūrinys – drąsiausia avantiūra mano gyvenime. Esu itin savikritiškas, tad apnuoginti save tokiu atviru dainos tekstu ir debiutuoti su paties prodiusuotu kūriniu, man yra didelio ryžto pareikalavęs žingsnis“.

Asmeninio albumo nuotr./XRIS
Asmeninio albumo nuotr./XRIS

XRIS neketina sustoti. Šiuo metu jis įrašinėja debiutinį albumą ir tikisi dar ne kartą sudrebinti klausytojų širdis. Atlikėją įkvepia modernūs R&B muzikos ritmai, tad būtent tokio skambesio galime tikėtis ir ateityje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius