-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 03

Žvaigždžių vakarėliuose retkarčiais pasirodanti Monika Linkytė mieliau renkasi artimų draugų kompaniją

Skirtinguose vakarėliuose žinomų žmonių apsuptyje karts nuo karto pasirodanti jaunoji dainininkė Monika Linkytė (20) pripažįsta: nors elitiniuose vakarėliuose ir sušmėžuoja, daug mieliau mergina renkasi artimų draugų kompaniją.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Luko Balandžio nuotr.
Temos: 1 Monika Linkytė

Šį savaitgalį mergina pasitiko naktinio klubo „Pabo Latino“ gimtadienyje – čia ji pasirodė kartu su bičiulėmis Natalija Bunke ir Liepa Mondeikaite. Anot M.Linkytės, nepasirodyti vakarėlyje, į kurį tave pakvietė organizatoriai, prilygtų tikrų tikriausiai nepagarbai, todėl eiti ar ne, ji nė nedvejojo.

„Kol kas nesu pratusi lankytis tokiuose žvaigždžių vakarėliuose, tačiau mano kylantis statusas – esu dainuojanti, matoma per televiziją – lemia tai, kad privalu karts nuo karto apsilankyti tam tikrose vietose, jog parodyčiau pagarbą – klubui, šventės organizatoriams“, – sako mergina.

Tačiau nors daugelį pramogų pasaulio atstovų ir gundo žinomų žmonių kompanija bei fotografų blykstės, nuolat pleškančios tokiuose vakarėliuose, M.Linkytė pripažįsta: mieliau ji renkasi tikrų gerų draugų kompaniją nei sukiojasi žinomų žmonių apsuptyje. „Man labiau patinka jaukiai pasėdėti su artimais žmonėmis“, – patikina ji.

Vis dėlto nors pati ir yra studentė, o studentai neretai labiau garsėja audringais vakarėliais, o ne rimtais mokymosi vakarais, M.Linkytė patikina, jog studentiškų vakarėlių jos gyvenime beveik nėra. „Nors su grupiokais visi puikiai sutariame, net neturėjome cementofkės – esam išsiskirstę mažesnėm grupelėm, todėl į vakarėlius, kuriuos rengiu su draugais, pakviečiu vos kelis grupės draugus, su kuriais daugiausia bendrauju“, – pasakoja M.Linkytė.

Mergina patikina, jog įsimintiniausio vakarėlio iki šiol neturi, o ir nieko gėdingo jų metu nėra iškrėtusi. Tam net priežastį randa – ji itin atsargiai žvelgia į alkoholį, todėl juo nepiktnaudžiauja.

„Jaučiu ribą – žinau, kada galiu nieko nebeatsiminti, todėl stengiuosi alkoholiu vakarėlių metu nepiktnaudžiauti. Nemėgstu stipriųjų gėrimų, – patikina mergina ir geriau pagalvojusi paatvirauja: Alkoholis man žiauriai neskanus, bet taip žiauriai…“

Galų gale, kam ta taurė rankoje, jei ir šiaip linksma, dvejoja Monika besidžiaugianti, kad atsisakęs alkoholio gali ir sutaupyti: „Atėjusį į vakarėlį jaučiuosi pakankamai linksma, tad svaigalų man net nereikia. Džiaugiuosi šia savo savybe – esu studentė, taip net pinigų sutaupau – vietoje to, kad švaistyčiausi šimtais litų, kuriuos kiti prageria savaitgaliais, aš galiu nusipirkti gražią suknelę.“

Savaitgalį skiria pramogoms

Paklausta, į kokį vakarėlį niekada neitų, M.Linkytė galvos ilgai nesuka. „Tikrai neičiau į fetišo vakarėlį. Dar neičiau ten, kur kompanija nebūtų linksma – kur visi būtų užrietę nosį. Tokioje kompanijoje labai sunku įsijausti, pritapti. Man labiau patinka draugiški žmonės“, – patikina mergina.

Anot M.Linkytės, kiekvieną laisvą savaitgalį ji stengiasi skirti pramogoms – juk taip ir pailsi, ir pasilinksmini: „Vakarėlių liūte savęs nelaikau – aš tik pasirodau baliuje, bet išskirtinai jame nepasižymiu. Tiesiog savaitgalį skiriu tam, kad pabėgčiau nuo rūpesčių ir pailsėčiau nuo mokslų, koncertų, muzikinių reikalų. Tai puiki galimybė gerai praleisti laiką.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius