-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

10 karščiausių sekso scenų, kada nors matytų filmuose

Tinklalapis bettyconfidencial.com surinko tai, kas turėtų patenkinti visas kino ir erotikos gerbėjų fantazijas – viename sąraše pateikiamas karščiausių sekso scenų, kada nors matytų filmuose, dešimtukas, galintis išprovokuoti tokį orgazmą, koks būna tik kine. Kviečiame išvysti aistringiausias žinomus aktorius suvienijusias akimirkas. Dešimtuką pateikiame nuo 10 iki 1 vietos.
Angelina Jolie ir Antonio Banderasas
Angelina Jolie ir Antonio Banderasas / Kadras iš filmo „Pirmoji nuodėmė“

10. „Sekretorė“. 2002-aisiais pasirodžiusiame Steveno Shainbergo režisuotame filme „Sekretorė“ advokatas Jamesas Spaderis ir jo sekretorė Maggie Gyllenhaal išgyveno daug karštų dienų ir naktų, aistringiausias akimirkas jie praleido biuro patalpose. Vienoje iš filmo scenų J.Spaideris išaiškina M.Gyllenhaal, kad rašybos klaidos dokumentuose daugiau nebus toleruojamos, o kiekviena jų jai atsipirks pliaukštelėjimu per užpakalį. Nereikia nė sakyti, kad sekretorė vėliau klaidų stengėsi padaryti kaip įmanoma daugiau.

VIDEO: Secretary (4/9) Movie CLIP - Bend Over (2002) HD


9. „Kūno karštis“. Kathleen Turner atsiskleidė visu gražumu, kai nusifilmavo Lawrence Kasdano 1981-aisiais pastatytame filme „Kūno karštis“. Vienoje iš filmo scenų ji įsiveržė pro gerosios prancūzės namų duris tam, kad patirtų gilaus įsiskverbimo džiaugsmą. Policijos niekas nekvietė. 

VIDEO: Body Heat (1981) - Love scene


8. „Dingti iš akių“. 1998-aisiais Jennifer Lopez nusifilmavo Steveno Soderbergho režisuotoje juostoje „Dingti iš akių“, kur mezgė itin aistringą romaną su aktoriumi George‘u Clooney. Aistra tarp jųdviejų filme įsiplieskė šiems tekus kartu važiuoti automobilio bagažinėje, vėliau – besidalinant mažyčiu viešbučio kambariu. Rodos, tokia seksuali J.Lopez neatrodė niekad.

VIDEO: JLo & Clooney - Out of Sight sex scene


7. „Vaiduoklis“. Kas galėjo nutuokti, kad puodų žiedimų ratas gali būti toks seksualus? Pasirodo, seksualiausias jis tada, kai yra pavogtas iš mokyklos keramikos klasės. Demi Moore ir apsinuoginęs Patrickas Swayze'as tai įrodė 1990-ųjų klasika tapusiame filme „Vaiduoklis“. Beje, šiame filme sąvoka „seksas trise“ įgavo naują prasmę – po Samo mirties seksu užsiėminėjusiems Samui ir Molly tarpininkavo aktorė Whoopey Goldberg.

VIDEO: Ghost - Love scene


6. „Monstrų puota“. 2001-aisiais pasirodęs filmas tapo tikru hitu kino pasaulyje. Tiesa, jo būta tokio niūraus, kad žiūrėti buvo išties sunku. Tikra intriga tapo brutuali sekso scena tarp aktorių Halle Berry ir Billy Bobo Thorntono, kai jiedu mylėjosi ant grindų. 

VIDEO: Halle Berry hot sex scene - Monster's Ball FullHD


5. „Vėjo nublokšti“. Tiesą sakant, 1940-ųjų klasika tapusiame filme aktoriai neparodo NIEKO TOKIO pikantiško. Vis dėlto, kai įpykęs Clarkas Gable'as ant rankų stveria Vivian Leigh ir nešdamas ją laiptais į miegamąjį sako, kad „tai bus naktis, kai manęs neatstumsi“, publika netenka amo. Apie karštus nakties įvykius byloja reikšmingas pagrindinės aktorės šypsnis, kurį ji pademonstruoja jau kitą rytą. 

VIDEO: Gone with the Wind-Rhett carrying Scarlett up stairs.avi


4. „Pirmoji nuodėmė“. Pusę šlovės šiam filmui be jokios abejonės atnešė itin aistringa Angelinos Jolie ir Antonio Banderaso sekso scena. Nepaslaptis, kad dalis gerbėjų šiuos du aktorius jau ilgą laiką norėtų matyti kartu ir realiame gyvenime, o žinant, kad Holivude nebestebina niekas, į tokias mintis dar ne laikas numoti ranka. 

VIDEO: Angelina Jolie hot sex scene - Original Sin FullHD


3. „Avarija“. Sunku išrinkti seksualiausią šio filmo sceną – jų juostoje apstu, ypatingai žinant, kad visas filmas tėra apie aistringus kūniškus malonumus ir automobilių avarijas. Viską pasako ir filmo plakatas – aistringa sekso scena ne kitur, o, žinoma, automobilyje.

VIDEO: Crash (1996) - Original Trailer


2. „Kuprotas kalnas“. 2005-aisiais pastatytas filmas nestebina žiūrovų erotinių scenų gausybe, bet juosta vis tiek laužo standartus: kine vaizduojama dviejų homoseksualų meilė. Tiesa, neatskleidžiant pikantiškiausių jos detalių – jausmingi vyrų apsikabinimai ieškant artumo netrukus perauga į šį tą daugiau, o kas dedasi „už uždarų durų“ žiūrovai gali tik nuspėti. 

VIDEO: Brokeback Mountain Recut


1. „Devynios su puse savaitės“. 1986-ųjų filmas apjungia du puikius elementus: seksą ir užkandžius. Kas gali būti netaip su tomis braškėmis, alyvuogėmis ir sumuštinukais? Visa tai žiūrovai išvysta dar prieš aktoriui Mickey Rourke braukiant šaltu ledo kubeliu per nuogą Kim Besingerės pilvą. 

VIDEO: Kim Basinger having fun in 9 1/2 Weeks

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius