Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

1300 žmonių Amsterdame tapo koncertų bandomaisiais triušiais

Praeitą savaitgalį 1300 šokių ir susibūrimų išsiilgusių žmonių Amsterdame šėlo taip, kaip seniai nedarė. Nyderlandų vyriausybei pranešus, kad nuo liepos mėnesio šalyje galėtų vėl būti rengiami festivaliai, vienas toks bandomasis koncertas buvo surengtas kovo 6 d. Amsterdamo „Ziggo Dome“.
Akirmika iš bandomojo festivalio Amsterdame
Akimirka iš bandomojo koncerto Amsterdame / Vida Press nuotr.

1300 žmonių „Ziggo Dome“ linksminosi net keturias valandas. Tiesa, jie buvo padalyti į penkias grupes po 250 ir vieną 50 žmonių grupes, kurių kiekviena turėjo laikytis skirtingų taisyklių. Beje, visi dalyviai iki bandomojo koncerto likus 48 valandoms turėjo pristatyti neigiamą koronaviruso testą.

Buvo stebimas visų šio pasilinksminimo dalyvių judėjimas, sekami užmegzti kontaktai, kaip laikomasi taisyklių, tokių kaip paliepimas vienai grupei dėvėti apsaugines kaukes. Tuo tarpu kita besilinksminusių grupė vaišinosi fluorescenciniais gėrimais, kad būtų galima tirti seilių plitimą, rašo Djmag.com.

Visi 1300 koncerto dalyvių po kelių dienų turės pasidaryti dar vieną koronaviruso testą.

Šio Nyderlandų vyriausybės pritarto bandomojo pasilinksminimo koordinatoriai „Fieldlab Events“ „The Guardian“ sakė: „Tikimės, kad tai padės atsidaryti vietoms pritaikius individualius pakeitimus. Dabar taikomos priemonės yra labai bendros, pavyzdžiui, infekcijų skaičiui nukritus iki tam tikro lygio, didžiausias galimas svečių skaičius yra 100.“

Tuo tarpu Anglijoje, kur valdžia dar tik paskelbė apie karantino atlaisvinimo planus, bilietai į vasarą organizuojamus renginius sparčiai tirpsta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius