Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

16-metės išprievartavimu kaltinamą S.Stallone gina buvusi žmona: „Jis visą laiką buvo su manimi“

Praėjusią savaitę Holivudo kino legendos Sylvesterio Stallone (71 m.) gerbėjus sukrėtė paviešinta policijos ataskaita, kurioje teigiama, esą aktorius prieš 31 metus išprievartavo tuo metu 16-metę merginą. Pats Stallone tokią informaciją kategoriškai neigia, o jo ginti stojo ir tuometinė jo žmona Brigitte Nielsen (54 m.).
Sylvesteris Stallone ir Brigitte Nielsen 1985 metais
Sylvesteris Stallone ir Brigitte Nielsen 1985 metais / Vida Press nuotr.

15min primena, kad praėjusią savaitę portalas „Daily Mail“ paskelbė iš policijos gautą ataskaitą, kurioje rašoma, kad Sylvesteris Stallone ir jo tuometinis asmens sargybinis Michaelas De Luca 1986 metais Las Vegase privertė 16-metę paauglę su jais pasimylėti.

Tos merginos vardas nėra skelbiamas, tačiau teigiama, esą iš karto po to paauglė kreipėsi į policiją. Tačiau netrukus ji atsiėmė kaltinimus iš baimės – dėl to tyrimas net nebuvo pradėtas.

Po šios skandalingos „Daily Mail“ publikacijos Sylvesteris Stallone per savo atstovę spaudai kategoriškai tai paneigė, pareiškęs, esą tai yra absoliutus melas. Aktorius taip pat pridūrė, kad policija niekada nesikreipė į jį dėl tokio įvykio ir jis pats pirmą kartą apie girdi.

Po tokių kaltinimų Sylvesterio Stallone's stojo ginti jo buvusi žmona, taip pat aktorė Brigitte Nielsen, davusi interviu portalui TMZ.

Vida Press nuotr./Sylvesteris Stallone ir Brigitte Nielsen 1986 metais
Vida Press nuotr./Sylvesteris Stallone ir Brigitte Nielsen 1986 metais

Tuo metu, kai įvyko tariamas nusikaltimas, Sylvesteris Stallone ir Brigitte Nielsen buvo neseniai susituokę ir aktorė tvirtina, kad jiedu gyveno įsimylėjusių naujavedžių nuotaikomis. Jie visą laiką leido kartu ir, anot Brigitte Nielsen, net ir tariamo nusikaltimo dieną ji buvusi viena su vyru viešbučio kambaryje – jis niekaip negalėjęs padaryti to, kas bandoma jam primesti.

Jokio kito žmogaus tame kambaryje su juo nebuvo, tik aš

„1986-ųjų vasarą mes buvome jaunavedžiai. Aš nesitraukiau nė per žingsnį nuo Sylvesterio, kuomet jis filmavosi filme „Per viršų“ Las Vegase, – sakė Brigitte Nielsen. – Toje istorijoje tvirtinama, esą filmuojant tą juostą apie 20.30 val. ta mergina buvo mūsų viešbučio kambaryje. To incidento nebuvo – didžiąją laiko dalį aš stebėdavau, kaip jis filmuojasi, o po to mudu pavakarieniaudavome ir keliaudavome į savo viešbučio kambarį. Jokio kito žmogaus tame kambaryje su juo nebuvo, tik aš.“

15min primena, kad Sylvesteris Stallone ir Brigitte Nielsen susituokė 1985 metų gruodžio 15-ąją. Jiems abiem tai buvo antroji santuoka, tačiau truko tik 19 mėnesių – 1987-ųjų liepą jų santuoka buvo nutraukta. Vėliau Brigitte Nielsen tekėjo dar tris kartus – nuo 2006 metų aktorė gyvena su penktuoju vyru, italu Mattia Dessi. Tuo tarpu Sylvesteris Stallone 1997 metais vedė trečią kartą – su žmona Jennifer Flavin gyvena iki šiol.

Vida Press nuotr./Sylvesteris Stallone ir Brigitte Nielsen 1985 metais
Vida Press nuotr./Sylvesteris Stallone ir Brigitte Nielsen 1985 metais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius