Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

16-metis aktoriaus Tomo Cruise’o sūnus Connoras didžėjavo grandioziniame vakarėlyje Niujorke

Nors Los Andžele pilnateisiu asmuo tampamy nuo 21-erių, kai kurie mėgautis vakarėliais naktiniuose klubuose gali ir būdami gerokai jaunesni. 16-metis Holivudo aktoriaus Tomo Cruise’o sūnus Connoras Naujųjų metų naktį leido su suaugusiųjų kompanija viename didžiausių Niujorko vakarėlių.
Connoras Cruise'as
Connoras Cruise'as / „Scanpix“ nuotr.

T.Cruise‘o įsūnis Connoras Cruise‘as, kaip pranešė Dailymail.co.uk, plokšteles per Naujuosius metus sukiojo „Big Bang 2012“ vakarėlyje Niujorke. Tamsiaodis vaikinas buvo įrašytas kaip oficialus vakaro atlikėjas. C.Cruise‘as rengia pasirodymus pasivadinęs slapyvardžiu DJ C Squared. Vakarėlyje taip pat pasirodė tokie muzikantai kaip Lupe Fiasco, Mario Lopezas ir kolektyvas „Cobra Starships“.

16-metis Connoras vis dar gyvena kartu su tėvu T.Cruise‘u ir jo žmona Katie Holmes. Vaikinas namuose turi repeticijų kambarį, kuriame sumontuota visa didžėjavimui reikalinga įranga. Nurodoma, kad už pasirodymą vakarėlyje jis gauna apie 10 tūkst. JAV dolerių (apie 26,7 tūkst. Lt). Neabejojama, kad dalį sumos jam pelno ne grojimas, o žinoma pavardė.

Connoro Cruise‘o nuotraukų iš naujametinio vakarėlio galite pamatyti paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius