Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

18-metė aktorė ir dainininkė Taylor Momsen – provokuojančioje „FHM“ fotosesijoje

Dainininkė ir serialo „Liežuvautoja“ (angl. „Gossip Girl“) aktorė Taylor Momsen nusifotografavusi provokuojančioje žurnalo „FHM“ fotosesijoje, prisipažino, kad jai itin sunku „atsijungti“ nuo didžiulio darbo krūvio.
Taylor Momsen
Taylor Momsen / Žurnalo „FHM“ viršelis

18-metė yra ne tik aktorė, bet ir grupės „The Pretty Reckless“ lyderė. „Aš esu neurasteniška, labai nerami ir visuomet įsitempusi. Naktį miegu apie keturias valandas. Arba dieną, iš tiesų man nesvarbu, kada miegoti. Būna, kad nueinu miegoti devintą ryto, keturias valandas pamiegu ir vėl prasideda diena“, – žurnalui pasakojo T.Momsen.

Mergina prisipažino nerandanti sau vietos tada, kai nedirba. „Aš nežinau, kuo užsiimti laisvu nuo darbo metu. Prarandu protą, jei nuolat nesu užsiėmusi“, – sakė T.Momsen. Po to, kai baigė filmuotis seriale „Liežuvautoja“ aktorė ir dainininkė turėjo suderinti savo grupės „The Pretty Reckless“ veiklą ir keletą kampanijų, kuriose ji pasirodė kaip modelis.

Liekna šviesiaplaukė yra prekybos tinklo „New Look“ ir Madonnos mados linijos „Material Girl“ veidas. Kalbėdama apie stilių, T.Momsen prisipažino mėgstanti striptizo šokėjų batus. „Man jie patinka, stengiuosi nuolat surasti sau aukščiausius. Mane stebina, kad žmonės neatkreipia dėmesio į mano batelius su daugiau kaip 30 centimetrų pakulne, tačiau nuolat aptarinėja mano makiažą. O jis juk visada toks pats! Tai juokinga“, – sakė mergina. Ji teigė aukštakulnius pamėgusi nuo vaikystės, mat jos mama neaukšta ir ji nuolat mėgdavo „pasiskolinti“ mamos batus.

Provokuojančių nuotraukų iš 18-metės T.Momsen fotosesijos „FHM“, pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius