-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

19 garsenybių, kurios nevartoja alkoholio

Jei esi žvaigždė, tavo kasdienybę nebūtinai vainikuoja vakarėliai, kuriuose alkoholis liejasi laisvai. Neseniai atlikėja ir aktorė Jennifer Hudson nustebino pokalbių laidos vedėją Chelsea Handler, kuomet prisipažino, kad niekada nėra ragavusi alkoholio. J.Hudson nėra vienintelė žvaigždė, kuri visiškai nevartoja svaigiųjų gėrimų.
Bradley Cooperis, Blake Lively, Rusellas Brandas, Jennifer Lopez
Bradley Cooperis, Blake Lively, Rusellas Brandas, Jennifer Lopez / „Scanpix“/Žmonės.lt nuotr.

„Niekada nesu gėrusi ar ko nors vartojusi, todėl buvo itin sunku įsijausti į vaidmenį. Niekada gyvenime nesu ragavusi alkoholio. Esu abstinentė. Būdama aktore turiu mokėti įsijausti į vaidmenį ir pasitelkti savo išgyvenimus, tačiau aš tokių niekada neturėjau“, – spalio mėnesį pokalbių šou „Chelsea Lately“ apie naująjį vaidmenį filme „The Inevitable Defeat of Mister & Pete“ kalbėjo Jennifer Hudson.

Žinoma aktorė Blake Lively žurnalui „Allure“ yra prisipažinusi, kad ji negeria ir niekada nėra vartojusi narkotikų. Anot aktorės, jai tiesiog nekyla noras to daryti.

2012 metų gruodį britų komikas Russellas Brandas minėjo jubiliejų. Tikras vakarėlių liūtas Russellas buvo įklimpęs į alkoholio ir narkotikų liūną, tačiau prieš daugiau nei dešimtmetį būtent R.Brandas visiems šiems dalykams pasakė griežtą „ne“. „Jau 10 metų, kai esu abstinentas. Ačiū visiems už palaikymą ir žinutes. Kiekvienas gali išbristi iš to liūno, tačiau kiekvieną dieną reikia stengtis – po vieną mažą žingsnį“, – tuomet rašė komikas.

Seriale „Nurse Jackie“ narkomanę vaidinanti Edie Falco nėra vartojusi alkoholio jau 21 metus. Interviu „New York Post“ Edie pasakojo: „Tai – lyg iš naujo mokytis važiuoti dviračiu. Turi tarsi išmokti, kaip elgtis įvairiuose renginiuose, kuo mėgautis vietoj taurės vyno ar šampano.“

Kim Kardashian žurnalui „People“ sakė: „Aš visai nevartoju alkoholio. Mano seserys mėgsta juo pasimėgauti ir kai jos įsiaudrina, aš visada esu ta, kuri jas nuramina, nes esu blaivi.“

Kim Kardashian
Kim Kardashian

Christina Ricci jau ne vienerius metus nesimėgauja alkoholiu, kaip pasakojo aktorė, ji turėjo audringą paauglystę – alkoholis liejosi laisvai, tačiau tai buvo būdas pritapti prie kitų. Vėliau ji suprato, kad tai nieko gero neduoda, todėl nusprendė atsisakyti alkoholio.

Serialo „Draugai“ žvaigždė Matthew Perry 1990-aisiais gydėsi nuo priklausomybės „Vicodinui“ ir nuo tada jis visiškai atsisakė alkoholio. ABC žiniose 2013 m. gegužę aktorius kalbėjo: „Kartą prie manęs priėjo žmogus ir pasakė, kad negali nustoti gerti. Jis teigė, kad jam reikia pagalbos, o aš buvau tas žmogaus, kuris gali jam padėti, nes pats visą tai išgyvenau.“

Kito serialo „Seksas ir miestas“ aktorė Kristin Davis tapo abstinente, kai jai buvo 22-eri, nes alkoholis pradėjo kišti koją jos vaidybai. „Aišku, kad kartais pasiilgstu to. Kartais, sėdėdama draugų kompanijoje, pagaunu save nekaltai pamąstančią, kad viena ar dvi taurės gero raudono vyno nieko nepakeistų. Gal ir būtų visai nieko pasimėgauti, bet tada klausiu savęs, ar verta?“ – „The Week“ atviravo aktorė.

Eminemas ne vienerius metus kovojo su priklausomybe narkotikams ir alkoholiui, tačiau prieš 7 metus atlikėjas tapo „švariu“. „Jūs turite prisiminti, kad tada neįrašydavau nė vienos dainos būdamas blaivus. Net nepamenu, kad neišgėręs ar ko nors nepavartojęs būčiau filmavęsis vaizdo klipe. Reikėjo priprasti kitaip įrašinėti klipus, dainas“, – žurnalui „Vibe“ kalbėjo reperis.

Visada jaunai atrodanti Jennifer Lopez žurnalui „InStyle“ atviravo: „Alkoholio vartojimas labai kenkia odai. Aišku, daugelis priekaištauja, kai per tostus aš noriu kelti vandens taurę. Tuomet įsipilu šampano, pasveikinu ir tik pridedu prie lūpų, tačiau niekada negeriu.“

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez

Moterų numylėtinis, aktorius Ewanas McGregoras teigė, kad faktas, jog jis yra abstinentas, niekada neužkliūna aplinkiniams, dažnai jie to net nepastebi.

K.Davis nėra vienintelė serialo „Seksas ir miestas“ aktorė, kuri nevartoja alkoholio. Kim Cattrall, kuri seriale įkūnija seksualiąją Samantą, teigė: „Nesu didelė alkoholio mėgėja. Vos išgeriu kelias taures, tuoj pat pradeda kankinti galvos skausmai. Negeriu ir nevartoju narkotikų, todėl mano nuotaiką gali pakelti tik drabužių pirkimas.“

Blogiukas Colinas Farrellas taip pat yra abstinentų sąraše: „Aš jau septynerius metus nevartoju. Esu labai tuo patenkintas ir laimingas. Labai džiaugiuosi, kad į gyvenimą žvelgiu blaiviu žvilgsniu. Niekada nemaniau, kad esu geras aktorius, todėl iš pradžių bijojau, kad niekas manęs nebemėgs. Visada vaidindavau apkvaišęs. Tačiau pasirodo, kad mano nuogąstavimai buvo tik iš piršto laužti.“

„Nepriklausomybių centruose gulėjau 7 kartus. Kiekvieną kartą kai pavartodavau, nenorėdavau kitą dieną atsibusti. Tačiau pasiekiau tokį tašką, kai atsikėlusi po svaiginimosi pamaniau – Dieve, prašiau, kad numirčiau, o aš ir vėl pabudau, kas darosi?“ – kalbėdama su Andersonu Cooperiu atviravo Kelly Osbourne, paklausta, kas privertė ją tapti abstinente.  

Kelly Osbourne
Kelly Osbourne

Willo Smitho žmona Jada Pinkett Smith prisipažino, kad suvokė turinti problemą tuomet, kai kiekvieną dieną išgerdavo po du butelius vyno. „Norėjau atsikratyti skausmo, o alkoholis tapo vienu iš būdu. Pradėjau gerti, o po to netikėtai radau kitą būdą, kaip ištverti tą skausmą. Taigi nuo pat pirmos dienos neėmiau į burną jokio gėrimo. Jau 8-erius metus esu abstinentė“, – atviravo Jada.

Aktorius Gerardas Butleris jau 15 metų nevartoja alkoholio, tačiau neseniai gydėsi savo priklausomybę nuo nuskausminamųjų.

Modelis Tyra Banks alkoholio paragavo būdama 12-os, tai buvo pirmas ir paskutinis kartas. „Aš niekada nesu gėrusi ir vartojusi kvaišalų“, – savo asmeniniame interneto puslapyje prisipažino T.Banks.

Vakarėlis, kuriame Bradley Cooperis susitrenkė galvą, buvo lūžio taškas – aktorius nusprendė nebevartoti kvaišalų ir alkoholio. Jam tuomet buvo 29-eri. „Aš nebegeriu ir nevartoju narkotikų. Nustojęs vartoti pažvelgiau į pasaulį visai kitomis akimis“, – žurnalui „People“ pasakojo B.Cooperis.

Nors žiniasklaidoje pasirodo įvairių žinučių, aktorius Tobey Maguire teigė, kad yra abstinentas nuo 19-os.

Tobey Maguire'as
Tobey Maguire'as

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius