-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

19-ojo pasaulio futbolo čempionato puošmenos

Nuo šių gražuolių priklauso futbolo komandos sėkmė. Tiesa, jos neišbėgs į aikštelę ir neįmuš lemiamo įvarčio, tačiau žaidėjų nuotaika tiesiogiai priklauso nuo santykių su antrosiomis pusėmis. Futbolininkai, glausdami prie savęs šias gražuoles, gali ne tik didžiuotis sporto pasiekimais, bet ir pasipuikuoti išskirtinio grožio moterimis.
Alena Seredova ir Gianluigi Buffonas
Alena Seredova ir Gianluigi Buffonas / AOP ir Scanpix nuotr.
Temos: 1 Futbolas

Alena Seredova (32): „Arba vesk, arba skiriamės“

Ši gražuolė gimė Prahoje ir atstovavo savo šaliai „Mis pasaulis“ konkurse. Jos kojų ilgis tikrai įspūdingas – 118 centimetrų! Seredova ypač populiari italų televizijos ir kino pasaulyje. Pradėjusi draugauti su Gianluigi, Alena tapo viena iš garsiausių Italijos moterų. Jiedu gyvena drauge ir augina du vaikučius. Kalbama, kad čekų kilmės gražuolė jau pareiškė Buffonui ultimatumą: „Arba vesk, arba skiriamės.“

Scanpix nuotr./Sylvie van der Vaart ir Rafaelis van der Vaartas
Scanpix nuotr./Sylvie van der Vaart ir Rafaelis van der Vaartas

Sylvie van der Vaart (32): viena gražiausių Olandijos moterų

Sulaukusi 18 metų, mergina pateko į garsią modelių agentūrą, paskui į ją dėmesį atkreipė televizijos atstovai. Šiuo metu Sylvie – viena iš mėgstamiausių Olandijos moterų ir per nuolat rengiamas apklausas ji visada patenka į gražiausių šalies moterų trejetuką.

AOP ir Scanpix nuotr./Sara Carbonero ir Ikeris Casillasas
AOP ir Scanpix nuotr./Sara Carbonero ir Ikeris Casillasas

Sara Carbonero (25): moteris, išardžiusi šeimą

Dėl šios populiarios televizijos sporto laidų vedėjos ispanų vartininkas po ketverių bendro gyvenimo metų paliko žmoną Evą Gonzalez (29), kuri buvo pelniusi „Mis Ispanija 2003“  titulą.  Sarai priklauso seksualiausios sporto reporterės vardas. Meilės jausmų šiai putlialūpei pakylėtas Ikeris prisipažįsta: „Sara – mano gyvenimo moteris.“

Irina Shayk (24): rusaitė pasirengusi už jo tekėti!

Scanpix nuotr./Irina Shayk ir Cristiano Ronaldo
Scanpix nuotr./Irina Shayk ir Cristiano Ronaldo

Nuo 2007–ųjų šios merginos kūnas dažnai puošia žurnalą „Sports Illustrated“, ji puikuojasi ir garsiausių apatinių drabužių gamintojų reklamose. Nors su gražuoliu Cristiano dailioji rusaitė tik neseniai susipažino per bendrą reklamos fotosesiją, ji jau neslepia, kad yra pasirengusi už Ronaldo tekėti. Norisi priminti, jog ne per seniausiai kažką panašaus apie ateities planus su vienu iš geriausių pasaulio futbolininkų kalbėjo ir Paris Hilton (29), ir Kim Kardashian (29). 

Abigail Clancy (24): gražiausias Didžiosios Britanijos kūnas

AOP nuotr./Peteris Crouchas ir Abigail Clancy
AOP nuotr./Peteris Crouchas ir Abigail Clancy

Mergina išgarsėjo dar prieš ištekėdama už garsaus futbolininko. 2006 m. Abigail tapo viena iš 30 prestižinio britų televizijos konkurso finalininkių. Šiame konkurse buvo renkamas geriausias Didžiosios Britanijos modelis („Britain Next Top Model“). Abigail atvaizdas ne kartą puošė populiarių žurnalų viršelius ir mirgėjo reklaminiuose filmukuose. Clancy priklauso ir gražiausio Didžiosios Britanijos kūno titulas.

Sarah Brander (22): patriotiškumas ant nuogo kūno

Scanpix nuotr./Sarah Brander ir Bastianas Schweinsteigeris
Scanpix nuotr./Sarah Brander ir Bastianas Schweinsteigeris

Jau kelerius metus Sarah priklauso neoficialus aukščiausiosios Vokietijos futbolo lygos gražiausios merginos titulas. Prieš čempionatą Brander dalyvavo atviroje žurnalo „Sports Illustrated“ sesijoje. Tapybos ant kūno specialistai gražuolės kūną tąsyk išdažė tautinėmis Vokietijos rinktinės spalvomis norėdami pabrėžti jos patriotiškumą. „Futbolo aistruoliams troškau priminti, kad artėja Pasaulio futbolo čempionatas“, – tuo metu sakė ilgakojė vokietaitė. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius