Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2010-ųjų „Mis Amerika“ policijai įkliuvo neblaivi prie vairo

Buvusi „Mis Amerika“ Rima Fakih įkliuvo policijai būdama prie vairo išgėrusi. Praėjusiais metais 26-erių mergina tapo pirmąja arabų kilmės amerikiete ir musulmone, laimėjusia Amerikos grožio karūną.
„Mis Amerika 2010“ Rima Fakih
„Mis Amerika 2010“ Rima Fakih / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė „Huffington Post“, gražuolė buvo areštuota šeštadienį Mičigano valstijoje už tai, kad prie vairo buvo neblaivi. R.Fakih mėgino neigti incidentą. Savo „Twitter“ svetainėje ji rašė: „Išsiaiškinkime... Aš nesu Mičigane ir nesu kalėjime. Jie mane sumaišė su kita Fakih.“

Tačiau tiesa netruko išaiškėti, mat gražuolės atstovas Doraidas Elderis „Detroit Free Press“ atskleidė įvykio aplinkybes. „Kad ir kaip būtų gaila, ji buvo suimta. Rima yra labai nusivylusi ir labai atsiprašo už savo elgesį ir tai, kad pakliuvo į tokią situaciją“, – sakė jis. Po šio pareiškimo „Mis Amerika“ pašalino savo „Twitter“ žinutę.

Teigiama, kad policijos pareigūnų patikrintos R.Fakih alkoholio kiekis kraujyje daugiau kaip dvigubai viršijo leistiną vairuojant normą. Gražuolės teismas vyks gruodžio 21-ąją. Už nusižengimą ji gali gauti iki trijų mėnesių kalėjime arba baudą, tačiau nemanoma, kad jai bus skirta griežta bausmė.

R.Fakih ir anksčiau turėjo nemalonumų – vos dieną po to kai ji laimėjo „Mis Amerikos“ karūną, viena radijo stotis paviešino nemalonias merginos praeities detales. Paaiškėjo, kad ji yra buvusi striptizo šokėja. Vėliau žiniasklaidą gražuolei negailėjo kritikos dėl jos pomėgio laiką leisti vakarėliuose iki pat paryčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius