Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

2015-ųjų „Oskarų“ apdovanojimų ceremoniją ves Neilas Patrickas Harrisas

JAV Kino meno ir mokslo akademija pranešė, kad ateinančius „Oskarų“ apdovanojimus vesti patikėjo aktoriui Neilui Patrickui Harrisui (41 m.).
Neilas Patrickas Harrisas
Neilas Patrickas Harrisas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Oskarų“ apdovanojimų ceremonija įvyks 2015-ųjų vasario 22-ąją, jos metu bus įvertinti geriausi per 2014-uosius pasirodę filmai bei jų kūrėjai.

„Tikra garbė ir džiaugsmas būti pakviestam vesti šių metų Akademijos apdovanojimus. Užaugau žiūrėdamas „Oskarus“ ir visada gerbiau tuos, kurie vedė ceremoniją, – oficialiame pareiškime sakė vienas iš daugiausia uždirbančių televizijos aktorių. – Būti paprašytam sekti tokių žmonių kaip Johnny Carsonas, Billy Crystalas, Ellen DeGeneres ir visų kitų, kuriems yra nusišypsojusi laimė vesti šią ceremoniją, pėdomis man prilygsta svajonės išsipildymui.“

Nors Neilas Patrickas Harrisas „Oskarų“ apdovanojimų ceremoniją ves pirmą kartą, tačiau vesti didelius renginius jam – jokia naujiena. Pastaraisiais metais jis vedė „Emmy“ (televizijos) ir „Tony“ (teatro) apdovanojimų ceremonijas, o jo darbas buvo puikiai įvertintas tiek kolegų, tiek žiūrovų.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Neilas Patrickas Harrisas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Neilas Patrickas Harrisas buvo „Emmy“ apdovanojimų vedėjas 2013-aisiais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius