-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

4 aukso medalius pelniusi gimnastė Simone Biles susitiko su savo dievuku Zacu Efronu

Amerikiečių gimnastei Simone Biles – tik 19 metų, o ji Rio de Žaneiro olimpiadoje pelnė penkis medalius ir pavergė ne tik tautiečius, bet ir visą pasaulį. Tačiau sportą palikus užnugaryje, Simone – tokia pati kaip ir kitos 19-metės merginos, einančios iš proto dėl Holivudo gražuoliuko Zaco Efrono (28 m.).
Simone Biles ir Zacas Efronas
Simone Biles ir Zacas Efronas / „Instagram“ nuotr.

Aktoriaus Zaco Efrono nuotraukomis nukabinėtos Simone kambario sienos, ji – viena aistringiausių jo gerbėjų. Dar prieš išvykdama į Rio mergina lankėsi komikės Ellen DeGeneres pokalbių laidoje, kur dovanų gavo specialiai jai sukurtą glaustinukę su aktoriaus nuotraukomis.

Amerikiečių mažylė (jos ūgis – vos 142 cm!) Rio pelnė net keturis aukso ir vieną bronzos medalį ir šiuo metu oficialiai yra pati geriausia gimnastė pasaulyje.

Brazilijoje sportininkės laukė ir neįtikėtina staigmena – čia ji susitiko su savo dievuku, kuris, žinodamas, kokia didelė gerbėja ji yra, specialiai atskrido į Rio. Nė nereikia sakyti, kad Simone tuo džiaugėsi ne ką mažiau nei pasidabinusi aukso medaliu. Gimnastė, žinoma, nepraleido progos prisidaryti krūvą asmenukių su Zacu Efronu ir jas paskelbti tviteryje, papildydama jas šmaikščiais komentarais: „Jis mane pabučiavo į skruostą, tiesiog informuoju jus“; „Jau galite vadinti mane ponia Efron“.

Po tokios Zaco Efrono staigmenos kitos aktoriaus gerbėjos socialiniuose tinkluose ėjo iš proto ir laidė juokelius.

????????

A photo posted by Simone Biles (@simonebiles) on

on cloud 9 ????☁️ @zacefron

A video posted by Simone Biles (@simonebiles) on

„Zacas Efronas nuskrido į Rio nustebinti Simone Biles, o aš net negaliu sulaukti, kad man atrašytų į žinutę“; „Zacas Efronas nuskrido į Rio, kad pabučiuotų amerikiečių gimnastę laimėjus aukso medalį! Tai reiškia, kad man liko tik 4 metai, kad įtilpčiau į triko“; „Zacas Efronas yra Rio ir pakėlė mažytę gimnastę ir jie pasidarė tiek daug nuotraukų kartu. Kodėl manęs mama labiau nespaudė. Kodėl aš nesu gimnastė, kurią pakėlė Zacas!?“ – tokias ir panašias žinutes socialiniuose tinkluose rašė gerbėjos, pamačiusios Zaco Efrono ir Simone Biles nuotraukas.

Nė viena JAV gimnastė per vienerias olimpines žaidynes nėra iškovojusi tiek daug individualių medalių kaip Simone Biles.

Surprise!! #Rio2016 #FinalFive

A photo posted by Zac Efron (@zacefron) on

My Olympic dream came true ???????? #Rio2016 #FinalFive

A photo posted by Zac Efron (@zacefron) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius