Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

4 įdomiausi faktai apie kostiumus „Piktadarės istorijos“ su Angelina Jolie tęsinyje

Pagalvojus apie pagrindinius kino studijos „Disney“ filmų personažus, beveik visi jie iš prigimties yra „geri“ ir juose nėra net menkiausio blogio šešėlio. Išskyrus vieną: Piktadarę.
Kadras iš filmo „Piktadarės istorija 2“
Kadras iš filmo „Piktadarės istorija 2“ / Filmo kūrėjų nuotr.

Dar neseniai „Miegančiosios gražuolės“ interpretacijos turėjo tobulą pasakos blogietės vaidmenį – tamsiąją burtininkę. Bet visa tai pasikeitė 2014 metais kino studijai „Disney“ pristačius fantastinį nuotykių filmą visai šeimai „Piktadarės istorija“ (orig. „Maleficent“), kuriame pagrindinį raguotosios fėjos vaidmenį atliko „Oskaro“ laureatė Angelina Jolie.

Kaip rašoma pranešime spaudai, žiūrovus sužavėjo tiesa, slypinti „Miegančiosios gražuolės“ pasakoje, o ankščiau aiški linija tarp gėrio ir blogio visiškai išbluko. Aktorė Angelina Jolie sukūrė tobulą Piktadarę, galingą ir sudėtingą personažą, kuris paliko visus norinčius pamatyti daugiau.

Filmo kadrai – galerijoje:

Stulbinančiai talentinga aktorė A.Jolie sugrįžta prie ikoninio vaidmens filme „Piktadarės istorija 2“ (orig. „Maleficent: Mistress of Evil“), visiškai naujoje pasakoje, žiūrovus nukelsiančioje ten, kur nebuvo įžengęs joks mirtingasis.

Pasak aktorės Angelinos Jolie, filmas „žiūrovams dovanos ne tik pažįstamus personažus, bet ir naują, stebinantį pasaulį“.

Kaip ir originaliame filme, tęsinyje daug dėmesio skirta pasakiškiems personažų kostiumams. Štai 4 dalykai, kuriuos privalu sužinoti apie filmo „Piktadarės istorija 2“ kostiumus:

1) Piktadarės galvos apdangale yra tikrų kaulų ir aukso elementų, papuoštų juodais deimantais bei smaragdais.

2) Princesės Auroros (akt. Elle Fanning) mėlynos spalvos sužadėtuvių suknelė (taip, žavingasis princas pasiperša) pasižymi mįslingais rankų darbo lapeliais, kurie imituoja magišką fėjos efektą.

3) Karalienė Ingrida, kurios vaidmenį atlieka Michelle Pfeiffer, filme pasirodo net su aštuoniomis skirtingomis suknelėmis – dominuoja šampano, kreminis bei platinos atspalviai – puoštomis perlais, sidabru ir deimantais.

4) Auroros šviesiai rausvos spalvos suknelę įkvėpė originali 1959-ųjų metų „Disney“ animacinė pasaka „Miegančioji gražuolė“.

Naujasis filmas yra tiesioginis pirmosios istorijos tęsinys, vykstantis po penkerių metų nuo originalaus filmo įvykių, pasakojantis apie sudėtingus ryšius tarp raguotosios fėjos (akt. Angelina Jolie) ir princesės (akt. Elle Fanning), netrukus tapsiančios karaliene. Jos mėgina sudaryti naujus aljansus, ir kovoti su naujais priešais, siekdamos apsaugoti karalystėje dabar jau taikiai gyvenančias stebuklingas būtybes.

Tačiau koją pakiša meilė ir vestuvės. Saulėtas dienas išgyvenančios karalystės ateitis tampa visiškai nenuspėjama, nes herojės pradeda abejoti net jas siejančiais itin sudėtingais šeimos santykiais.

Fantastinis nuotykių filmas visai šeimai „Piktadarės istorija 2“ kinuose nuo spalio 25 d.

Filmo anonsas:

VIDEO: PIKTADARĖS ISTORIJA 2 | Kinuose nuo spalio 25 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2019

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius