-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

42 metų Jennifer Aniston pasidarė pirmąją tatuiruotę

Aktorė Jennifer Aniston ima supanašėti su savo mylimuoju Justinu Therouxu ir perimti jo agresyvoką stilių – Jennifer pasidarė pirmąją tatuiruotę ant kojos.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / „15min“ nuotr.
Temos: 1 Jennifer Aniston

Draugaudama su moterų numylėtiniu Bradu Pittu, J.Aniston, kaip ir jos mylimasis, puoselėjo nepriekaištingą, klasikinį stilių. Tačiau dabar moters išvaizdoje galima įžvelgti pokyčių. Vienas iš jų – ant dešinės kojos, vidinėje čiurnos pusėje esanti visai „šviežia“ tatuiruotė.

J.Aniston iki šiol nėra turėjusi tatuiruočių – vienintelę, priklijuojamą širdies formos tatuiruotę ji buvo prisiklijavusi ant pilvo, rašoma dailymail.co.uk. Teigiama, kad prie filmo „Ir čia priėjo Poly“ žvaigždės propaguojamo klasikinio stiliaus tatuiruotė visai nederės.

Naujas J.Aniston mylimasis aktorius J.Therouxas tatuiruočių turi kelias. Viena jų skelbia „Odi et Amo“, kas išvertus iš lotynų kalbos reiškia „Aš nekenčiu ir aš myliu“.

Jennifer ir Justinas susitikinėja vos porą savaičių, tačiau šis aktorės žingsnis pasidaryti tatuiruotę gali simbolizuoti, kad poros santykiai tampa rimti. Praėjusią savaitę Jenifer ir Justinas buvo pastebėti dėvintys identiškus aksesuarus: vienodus auksinius žiedus ir auksinius laikrodžius.

Pranešama, kad Justinas jau apsigyveno J.Aniston namuose Holivude.

„Jis gyvena jos namuose Los Andžele. Ir ji pristato jį kaip savo vaikiną“, – laikraščiui „US Weekly“ teigė porai artimas šaltinis.

J.Aniston ir J.Therouxas susipažino praėjusį rudenį juostos „Wanderlust“(„Kelionių aistra“) filmavimo aikštelėje. Pirmą kartą pora kartu viešumoje pasirodė birželio pradžioje viename apdovanojimų vakarėlyje. Nors jie dažnai matomi kartu besilankantys įžymybių pamėgtose vietose, mylimieji vis dar vengia būti nufotografuoti kartu.

Naujausias poros nuotraukas galite išvysti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius