Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

48-erių Naomi Campbell paneigė kalbas apie nėštumą: Skeptos kūdikio motina – ne ji

Supermodelis Naomi Campbell (48 m.) paneigė kalbas apie galimą jos nėštumą – ne, ji nesilaukia, o reperio Skeptos (35 m.) kūdikio motina yra ne ji. Spėlionės, kad Naomi gali būti nėščia, prasidėjo po to, kai Skepta pasiskelbė tapsiantis tėvu, tačiau pasirodo, kad jie jau prieš kurį laiką tyliai išsiskyrė.
Naomi Campbell paneigė kalbas, kad ji yra reperio Skeptos kūdikio motina
Naomi Campbell paneigė kalbas, kad ji yra reperio Skeptos kūdikio motina / GQ ir „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Naomi Campbell

48-erių supermodelis kalbas apie nėštumą paneigė trečiadienį savo „Instagram“ paskyroje publikavusi nuotrauką su bikiniu, įrodančią, kad ji tikrai nesilaukia.

O to prireikė, mat pirmadienį Skepta pasiskelbė tapsiantis tėvu, tačiau nutylėjo, kas yra jo vaiko motina. Nieko nuostabaus, kad daug kas pamanė, jog tai gali būti Naomi Campbell – juk jie buvo pora.

HAPPY 1st Of AUGUST MY LOVES ♥️???????????????? @vincent_darre

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Tačiau pasirodo, kad jiedu su supermodeliu jau prieš kurį laiką tyliai išsiskyrė, o Naomi labai suerzino toks mįslingas reperio pranešimas apie kūdikį, privertęs kitus manyti, jog ji gali lauktis.

„The Sun“ žiniomis, Skepta ir Naomi Campbell išsiskyrė dar balandį – vos po mėnesio, kai apie savo romaną patvirtino kartu pozavę ant žurnalo viršelio.

Šaltinių teigimu, Naomi Campbell tenori pamiršti buvusius santykius ir gyventi toliau, ir mažiausiai ko ji nori, tai būti įtraukta į nėštumo gandus.

GQ nuotr./Naomi Campbell ir Skepta
GQ nuotr./Naomi Campbell ir Skepta

„Ją suerzino Skepta, publikavęs tą echoskopijos nuotrauką instagrame. Jis dėl viso šito reikalo išlieka mįslingas, o tai suteikė progą gerbėjams manyti, kad jie vis dar yra kartu, kai iš tiesų išsiskyrė prieš kelis mėnesius, – „The Sun“ sakė šaltinis iš supermodelio aplinkos. – Naomi nelabai žino, kas vyksta su juo ir ar tikrai yra kūdikis, bet jai tikrai nepatiko, kad visa tai privertė spekuliuoti jos privatų gyvenimą. Ji tenori palikti tuos santykius praeityje ir atsiriboti nuo viso šito reikalo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius