Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

50-ies modelis Caprice Bourret įsiamžino nuoga: pasiuntė žinutę Rusijai

Verslininkė, aktorė ir modelis Caprice Bourret (50) socialiniuose tinkluose paviešino nuotraukas, kuriose yra užfiksuota visiškai nuoga. Tokiu būdu moteris norėjo paskleisti galingą žinutę Ukrainą užpuolusiai Rusijai.
Caprice Bourret
Caprice Bourret / „Scanpix“ nuotr.

50-metė Caprice Bourret instagrame pasidalijo kadrais, kuriose yra įsiamžinusi nuoga. Ant moters nugaros ir krūtinės juodu rašikliu užrašyta „F U WAR“.

„#nowar (karui ne – red. past.)“, – rašė Caprice šalia nuotraukos, kurioje ji įamžinta iškėlusi vidurinius pirštus.

„Instagram“ nuotr./Caprice Bourret
„Instagram“ nuotr./Caprice Bourret

Moters draugai ir sekėjai suskubo komentuoti nuotraukų. Daugelis sveikino ją už improvizuotą fotosesiją, kuria Caprice išsakė nepritarimą Rusijos veiksmams Ukrainoje.

„O, Dieve mano, tu absoliuti legenda, koks pareiškimas“, – rašė vienas internautas.

„Nuostabus būdas išreikšti poziciją. Taika, o ne karas“, – pridūrė kitas.

„Instagram“ nuotr./Caprice Bourret
„Instagram“ nuotr./Caprice Bourret

Šis įrašas pasirodė praėjus vos kelioms dienoms po to, kai C.Bourret paragino savo sekėjus paaukoti Ukrainos pabėgėliams.

Caprice instagrame pasidalijo nuotraukomis, kuriose matyti, kaip ji padeda vienai labdaros organizacijai Londone, renkančiai būtiniausius daiktus ukrainiečiams.

Amerikoje gimusi moteris paragino savo draugus aukoti, ką gali, nes Ukrainos žmonės susidūrė su „bjauria ir trikdančia“ Rusijos pajėgų invazija.

„Brangūs draugai Londone, man reikia jūsų pagalbos. Skubiai renkame reikalingus reikmenis pabėgėliams, nuo karo Ukrainoje nukentėjusiems žmonėms. Jei turite kokių nors išvardytų daiktų ir jums jų nereikia arba galite jais pasidalyti, paaukokite“, – pridūrė ji, pasidalijusi reikalingų daiktų sąrašu ir vietomis, kur juos galima pristatyti.

„Tai, kas vyksta, yra absoliučiai šlykštu ir liūdina. Dabar bombarduojami nekalti civiliai gyventojai, motinos, vaikai, kūdikiai, ir jiems reikia atsargų, jiems reikia pagalbos. Melskimės už Ukrainos žmones ir melskimės už taiką, šis karas turi liautis", – teigė modelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius