Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

51-erių Hugh Grantas tapo tėvu

Aktorius Hugh Grantas, garsėjantis vaidmenimis tokiuose filmuose kaip „Noting Hilas“ ir „Bridžitos Džouns dienoraštis“, po trumpo romano su moterimi, kurios pavardė neskelbiama, tapo tėvu, antradienį pranešė jo atstovė.
Hughas Grantas
Hugh Grantas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Tėtis Hugh Grantas

„Galiu patvirtinti, kad Hugh Grantas džiaugiasi būdamas mažos mergaitės tėvas. Jis ir motina buvo užmezgę trumpalaikį romaną ir, nors tai nebuvo planuota, Hugh negalėtų būti laimingesnis nei dabar yra. Jis ir motina viską aptarė ir labai draugiškai sutaria“, – sakoma H.Granto atstovės elektroniniame laiške naujienų agentūroms.

Naujagimės motinos vardas ir poros santykių detalės neskelbiamos.

Tai pirmasis 51-erių metų aktoriaus vaikas. Mergytė gimė spalio pradžioje.

Anksčiau jis palaikė bulvarinę žiniasklaidą itin dominusius santykius su manekene Elizabeth Hurley ir britų aukštuomenės dama Jemima Khan.

Po išsiskyrimo 2007 metais su J.Khan H.Grantas iš esmės gyveno vienišiaus gyvenimą, bet balandžio mėnesį buvo pastebėtas Londone su kinų žvaigždute Hong Tinglan, kuri, kaip skelbė kai kurie bulvariniai laikraščiai, atrodė nėščia.

Anksčiau H.Grantas yra kalbėjęs, kad trokšta šeimos, vaikų, o interviu žurnalui „Vogue“ 2007 metais sakė: „Dievinu save, bet smarkiai trokštu rasti ką nors, kuo galėčiau labiau rūpintis. Prisimenu, skaičiau žodžius, kuriuos Warrenas Beatty pasakė pagaliau sulaukęs vaikų: „Koks buvo palengvėjimas nebūti visad „aš, aš, aš“.

H.Grantas, kuriam pastarieji metai karjeros požiūriu buvo ramūs, netrukus „paskolins“ savo balsą animacinio filmo apie piratus kapitonui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius