-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

55-erių Brooke Shields figūra pavydą kelia ir už ją jaunesnėms: apsivilkti bikinį prireikė drąsos

Kaskart Brooke Shields (55 m.) socialiniuose tinkluose pasidalijus išpuoselėto kūno bikinyje nuotrauka, jos gerbėjai pašėlsta. Moteris sulaukia begalės komplimentų ne tik iš jaunesnių, bet ir bendraamžių sekėjų. Pasirodo, būtent pastarųjų dėmesį tomis nuotraukomis ir nori atkreipti aktorė ir modelis.
Brooke Shields
Brooke Shields / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Tiesa, prireikė ne tik drąsos, bet ir pasitikėjimo savimi, kad B.Shields instagrame atsirastų daugiau apnuoginto išpuoselėto kūno nuotraukų. Anksčiau ji pozuodavo vilkėdama į iš paklodės pasiūtus panašius maudymosi kostiumėlius, bet į protą sportuojančią moterį atvedė jos dukros.

„Mano dukros sakė „Mama, tai juokinga“. Lyg pamačiau save iš jų perspektyvos ir pradėjau aukštinti tokius dalykus, kaip mano užpakalis. Dalykus, kuriems niekada nenorėčiau skirti dėmesio – tai būti 55-erių ir sakyti „Luktelkite minutę, moterys virš 50-ies dar nebaigė“.

Jei esate tokio amžiaus, ypatingai jei esate aktorė, lyg esate spaudžiama, kad „karjerą jau turėjote, atsipalaiduokite“. Bet, manau, aš dar tik pradedu“, – sakė ji „People“.

B.Shields prisipažino jaunystėje ryšio su savo kūnu neturėjusi ir „beveik nežinojusi, kad jis egzistavo“.

„Buvau modelis, dažniausiai viršelių, tad svarbiausia (dalis – red.past.) buvo nuo kaklo aukštyn. Veidas ir antakiai. Mano būdas kalbėti ta tema buvo tiesiog apie tai negalvoti“, – tęsė B.Shields.

Tačiau palaikoma savo vaikų ir teigiamą požiūrį į kūną propaguojančios asmeninės trenerės, žvaigždė išmoko mylėti savo kūną ir juo girtis.

„Niekada nebuvau liekna. Buvau sportiška, kas reiškia, jog į pavyzdinius drabužius netilpdavau, – pasakojo aktorė ir modelis. – Dukroms aš - ryškių kūno bruožų... Mokausi iš jų ir jos nuolat kartoja, jog aš geriau atrodau vilkėdama tai, kas išryškina mano kūną, o ne „muumuu“ (plačią ilgą suknelę, dažniausiai gėlių rašto“ – red.past.).“

Žinoma, tas pavydą keliantis pilvo presas ir sportiškos rankos reikalavo pastangų. „Klausykite, aš sunkiai dėl to dirbu. Kasdien šią vasarą sportavau“, – pasakojo B.Shields.

„Įgavau pasitikėjimo. Bet nepamirškite, kad vis tiek ieškosiu gero kampo. Ir apšvietimo“, – apie elementus, padedančius geriau atrodyti nuotraukose, sakė ji.

B.Shields turi dvi dukras, kurių susilaukė su Chrisu Henchy – rašytoju televizijai. Pora susituokė 2001-aisiais.

Tačiau aktorė buvo ištekėjusi ir anksčiau. 1997-aisiais ji vestuviniais žiedais apsikeitė su teniso žaidėju Andre Agassi, bet 1999-aisiais vedybinis gyvenimas nutrūko.

TAIP PAT SKAITYKITE: Internautai išrinko karščiausias užsienio žvaigždes: ar sutinkate su tokiu vertinimu?

VIDEO: Labiausiai internautų kraują kaitinančių užsienio žvaigždžių TOP 5

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius