Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

77-erių Robertas De Niro galėtų dirbti mažiau, bet turi išlaikyti prabangą mėgstančią buvusią žmoną

Roberto De Niro advokatė sakė, kad aktorius yra priverstas daug dirbti ir priimti kiekvieną pasiūlymą, neatsižvelgiant į meninę kokybę, tik tam, kad jo buvusi žmona ir toliau galėtų mėgautis prabangiu gyvenimo būdu.
Robertas De Niro su buvusia žmona Grace Hightower (2016 m.)
Robertas De Niro su buvusia žmona Grace Hightower (2016 m.) / Vida Press nuotr.

Robertas De Niro ir Grace Hightower susituokė 1997-aisiais, bet vos po poros metų pora nusprendė kurti atskirus gyvenimus. Meilei vėl įsiliepsnojus, 2004 m. juodu atnaujino įžadus, tačiau galutinai santuoką nutraukti Holivudo pora ryžosi 2018 m.

Vida Press nuotr./Robertas De Niro su buvusia žmona Grace Hightower (1998 m.)
Vida Press nuotr./Robertas De Niro su buvusia žmona Grace Hightower (1998 m.)

Virtualiu būdu surengtame teismo posėdyje Roberto De Niro advokatė Caroline Krauss Niujorko teisėjui sakė, kad jos klientui darosi sunku susitvarkyti su darbo krūviu, pranešė „Page Six“.

„Ponui De Niro – 77-eri ir nors jam patinka jo darbas, jis neturėtų būti verčiamas dirbti tokiu tempu (...). Kada tai liausis? Kada jis galės nepriimti kiekvieno pasiūlymo ir nedirbti šešias dienas per savaitę po 12 valandų kasdien tik tam, kad patenkintų ponios Hightower troškulį „Stella McCartney“ (prekės ženklui – red. past.)“, – sakė advokatė.

Anksčiau šiemet teisėjas pritarė poros susitarimui, kad kasmet Hightower iš buvusio sutuoktinio gaus po 1 mln. dolerių. Tikėtina, kad pora parduos ir bendrus 20 mln. dolerių vertės namus.

Buvusios Roberto De Niro žmonos advokatų komanda tikino, kad aktoriaus turtai verti 500 mln. dolerių ir jis susitarimą vykdyti gali, tačiau Caroline Krauss tam paprieštaravo teigdama, kad dėl COVID-19 pandemijos De Niro finansinė situacija nebėra tokia stabili, o Grace Hightower išlaidavimas ją dar pablogino.

Buvusios aktoriaus sutuoktinės advokatas skyrybų bylos nagrinėjime taip pat turėjo ką pasakyti. Pasak Kevino McDonough’o, prabangaus gyvenimo tempo nesulėtino ir pats Robertas De Niro.

„Sekmadienį ponui De Niro susiruošus vėlyvų pietų į Konektikutą, ten jis skrenda malūnsparniu. Kai į Floridą jis vyksta susitikti su draugais ar dėl kitų reikalų, jis renkasi privatų lėktuvą“, – sakė advokatas.

Savo nuomonę apie šių dviejų žmonių puoselėjamą prabangų gyvenimo būdą išsakė ir bylos nagrinėjimui vadovavęs teisėjas Matthew Cooperis. Jis pabrėžė, kad „99,99999 proc. pasaulio tokios išlaidos nėra įprastos“.

„Noriu išskirti abi puses. Noriu, kad ponas De Niro ir ponia Hightower pasuktų skirtingais keliais. Po skyrybų jie taps turtingesni nei dauguma žeme vaikštančių žmonių. Dėl to nekyla jokių klausimų“, – pridūrė jis.

Robertas De Niro ir Grace Hightower susilaukė dviejų atžalų: sūnaus, kuriam dabar 23-eji, ir 9-erių dukters, kurią pagimdė surogatinė motina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius