Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

9-metė – ne tik pripažinta aktorė ir modelis, bet ir trokšta tapti JAV prezidente (video)

Fatima Ptacek – ne tik protinga ir nuovoki mielo veidelio 9-metė, bet ir modelis, profesionali aktorė, uždirbanti šešiaženkles sumas.
Fatima Ptacek
Fatima Ptacek / Fatimaptacek.com nuotr.

Mergaitė yra gabi mokslams ir svajoja suaugusi tapti JAV prezidente arba teisininke, kad galėtų ginti silpnuosius, tačiau jau trejus metus ji dirba aktore ir modeliu. Fatima šypsosi, nes jai toks užsiėmimas patinka, o ir mokykla, kaip pati sako, nelabai nukenčia, nes viskuo stengiasi užsiimti po pamokų.

Pasirodydama televizijos CBS laidoje „Early show“ Fatima negailėdama šypsenų pasakojo apie didelę savo patirtį ir tai, kad jaučiasi esanti normalus vaikas.

Fatimos kelias į sėkmę prasidėjo prieš trejus metus, kai ji pasirodė kaip princesė televizijai skirtoje „Disney“ reklamos kampanijoje. Nuo to laiko mergaitė nusifilmavo daugiau kaip 50-yje reklamų, tarp jų – ir tokiems prekių ženklams kaip „Ralph Lauren“, „United Colors of Benetton“ ar GAP, dalyvavo televizijos šou, pasirodė serialuose ir atliko vaidmenis keliuose filmuose. Visai neseniai pasirodė kino juosta „Auklė pagal iškvietimą“ (angl. „The Rebound“), kur devynmetė filmavosi su Catherine Zeta-Jones. Taip pat mergaitei yra tekę bendrauti su pirmąja JAV ponia Michelle Obama.  Su ja Fatima kartais susirašo laiškais.

Niujorke gyvenanti Fatima yra papuošusi ne vieno žurnalo viršelį, tačiau jai artimas ne tik spindintis pramogų verslas – laisvalaikiu ji labiausiai mėgsta skaityti. 9-metė domisi gimnastika, žirgų sportu, labdara, anglų ir ispanų kalbomis, mokosi kalbėti kiniškai.

Interviu su Fatima:

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius