-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

A.Jolie pavydas

Aktorė Angelina Jolie namuose sukėlė tikrą audrą, kai sužinojo, kad 27-erių žydų kilmės aktorė Natalie Portman paprašė Brado Pitto, kad šis vaidintų jos vyresnį meilužį naujajame filme.
Bradas Pittas ir Angelina Jolie
Bradas Pittas ir Angelina Jolie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

33-ejų A.Jolie, kaip pranešė Showbizspy.com, užplūdo pavydas. „Angelina šaukė nesavu balsu. Ji apkaltino Bradą flirtuojant su Natalie, – sakė šaltinis. – Angelina nieko negali padaryti, bet ji pajuto grėsmę. Bradas žino, kokia ji pavydi, tačiau vis tiek jai aiškino, kad Natalie yra žavinga ir inteligentiška. Jis pasakė, kad ji miela kaip augalo pumpuras.“

Tai jau ne pirmas kartas, kai 45-erių B.Pittui tenka atremti gyvenimo draugės įsiūtį. Neseniai jis gavo pylos už flirtą su vaikų aukle. „Angelina nerimauja dėl savo likimo. Tai ją graužia iš vidaus. Visi draugai įsitikinę, kad jie daug pykstasi vien dėl to, kad ji nepasitiki Bradu“, – aiškino porai artimas šaltinis. Gali būti, kad A.Jolie baiminasi tokios lemties, kuri ištiko Jennifer Aniston, kai ji nuviliojo šios vyrą per filmavimą.

O J.Aniston jai, kaip aktorei, sudavė piniginį smūgį. Ji 2008 metais uždirbo net 13 mln. JAV dolerių daugiau nei A.Jolie. Pranešama, kad J.Aniston iš tokių filmų kaip „Marlis ir aš“ pernai susikrovė net 27 mln. JAV dolerių, o „Kapų plėšikės“ žvaigždė – „tik“ 14 mln. JAV dolerių.

Ieško įvaikio

Kita vertus, galima spręsti, kad A.Jolie ir B.Pitto santykiai nėra labai pakrikę, mat pora rimtai svarsto galimybę įsivaikinti dar vieną mažylį. Anksčiau buvo pranešta, kad Holivudo įžymybės trokšta įvaikio iš Indijos, tačiau dėl sudėtingų įsivaikinimo sąlygų jų planai pasikeitė ir dabar svarstoma, kad dar mažylis galėtų būti iš Filipinų. Aktoriai  net buvo nuskridę į šalies sostinę Manilą. A.Jolie ir B.Pitto atstovai oficialiai nepatvirtino šios informacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius