Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris nukrito nuo scenos ir atsidūrė ligoninėje

Amerikiečių roko grupės „Aerosmith“ lyderis Stevenas Tyleris buvo išvežtas į ligoninę, kai per koncertą atlikdamas grupės hitą „Love In An Elevator“ nukrito nuo scenos.
Stevenas Tyleris
Stevenas Tyleris / „Scanpix“ nuotr.

Kaip pranešė „Sky News“, S.Tyleris susižeidė koją. 61 metų roko žvaigždė pirmosios pagalvos sulaukė užkulisiuose, tačiau po medikų patikros buvo išsiųstas gydytis į ligoninę. Nelaimingas incidentas įvyko per „Aerosmith“ koncertą JAV, Pietų Dakotos valstijoje.

Vienas iš įvykio liudininkų, koncerte buvęs Mattas Beckeris tvirtino, kad nelaimė nutiko dėl to, kad po atviru dangumi vykstant pasirodymui sustreikavo garso sistema. Veikiausiai taip nutiko nutrūkus elektros srovei.

„Grupei atliekant „Love in an Elevator“ visiškai dingo garsas, o Stevenas nukrito, nes mėgindamas išlaikyti publikos dėmesį ir visus pralinksminti pasiutėliškai šoko“, – sakė vaikinas. Anot jo, vaizdas atrodė kraupus, nes scena buvo slidi nuo lietaus. Pranešama, kad iki S.Tyleriui nukrintant, „Aerosmith“ spėjo atlikti vos tris kūrinius.

S.Tyleris nuo scenos nugriuvo ketvirtadienio naktį, šiek tiek po vidurnakčio, vietos laiku. Po to „Aerosmith“ gitaristas Joe Perry publiką informavo, kad grupės lyderis buvo išvežtas į ligoninę ir koncertas tęsiamas nebus. Ligoninės, į kurią buvo išvežtas muzikantas, atstovai jo būklės nekomentavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius