Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Aerosmith“ nariai įtaria, kad Tyleris vėl įniko į narkotikus

Amerikiečių sunkiojo roko grupės „Aerosmith“ nariai būgštauja, kad jos vokalistas Stevenas Tyleris vėl vartoja narkotikus.
„Aerosmith“ vokalistas Stevenas Tyleris
„Aerosmith“ vokalistas Stevenas Tyleris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vienoje populiariausių roko grupių Amerikoje jau seniai tvyro įtampa, kuri smarkiai padidėjo, kai rugpjūtį jai teko atšaukti gastroles S.Tyleriui nukritus nuo scenos ir susilaužius peties kaulą.

Paskutinis lašas buvo S.Tylerio vadybininkų pareiškimas, kad jis nori dvejiems metams pasitraukti iš „Aerosmith“. Tai nelabai patiko kitiems dalyviams, kurie nori toliau koncertuoti ir daryti įrašus.

„Aerosmith“ nariai tvirtina, kad S.Tyleris nebebendrauja su jais, todėl jie nusprendė susirasti kitą dainininką, kad galėtų tęsti savo veiklą.  Grupės dalyviai tai pat nuogąstauja dėl S.Tylerio dvasinės būklės.  „Aš įtariu, kad mes kažko nežinome“, – naujienų agentūrai „Reuters“ sakė „Aerosmith“ gitaristas Bradas Whitfordas.

„Tyleris buvo priklausomas nuo narkotikų, ir aš su įtarimu žiūriu į vis tai, kas vyksta dabar. Niekada nemačiau jo tai darant arba ...asmeniškai nieko nežinojau apie tai, bet jo atsiribojimas nuo kitų ir jo, kaip aš tai vadinu, neracionalus elgesys būdingas tiems, kurie priklauso nuo narkotikų“, – sakė jis.

Grupės būgnininkas Joey Krameris sakė, kad myli S.Tylerį kaip brolį, bet jis labai susirūpino, kai dainininkas neatsakė į žinutes ir balso pašto pranešimus.  Joe Perry  savo ruožtu papasakojo, kad kai pastarąjį kartą skambino S.Tyleriui, šis padėjo ragelį.  Grupės nariai sakė dar nepradėję ieškoti naujo vokalisto.

„Niekas iš mūsų nenori baigti groti ir imtis ko nors kito, – sakė B.Whitfordas. – Bus puiku, jeigu mes ką nors susirasime ir galėsime toliau užsidirbti panašiai kaip grupėje Aerosmith“.

Jis mano, kad grupei galbūt teks pakeisti pavadinimą, nes gali iškilti problemų, jeigu S.Tyleris nuspręstų paduoti juos į teismą už pavadinimo „Aerosmith“ naudojimą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius