Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Afroamerikiečių apdovanojimų „BET Awards“ viešnių stilius – ryškus, drąsus ir seksualus

Sekmadienio vakarą Los Andžele „Microsoft“ teatre įvyko kasmetiniai apdovanojimai „BET Awards“, skirti pagerbti afroamerikiečius bei kitų mažumų atstovus, daugiausia pasiekusius pramogų pasaulyje per pastaruosius metus.
„BET Awards“ apdovanojimų viešnios
„BET Awards“ apdovanojimų viešnios / „Scanpix“ nuotr.

Viena iš didžiųjų vakaro laimėtojų buvo dainininkė Beyonce, triumfavusi penkiose kategorijose, tačiau ji pati, neseniai pagimdžiusi dvynius, ceremonijoje dalyvauti negalėjo. Vietoje savęs atsiimti apdovanojimą ir pasakyti padėkos kalbą Beyonce atsiuntė savo globojamas paaugles, seserų duetą Chloe ir Halle, kurios perskaitė dainininkės laišką.

Be apdovanojimo neliko ir Beyonce sesuo Solange Knowles – buvo įvertinta jos daina „Cranes in the Sky“.

Apdovanojimų ceremonijoje koncertavo Bruno Marsas, Kendrickas Lamaras, Tamar Braxton, Chrisas Brownas, Maxwellas, Mary J. Blige, A$AP Rocky ir kt.

„Scanpix“/AP nuotr./Bruno Marsas
„Scanpix“/AP nuotr./Bruno Marsas

Geriausio naujo atlikėjo trofėjus atiteko reperiui Chance the Rapper, jam taip pat buvo įteiktas ir specialus humanitarinis apdovanojimas – vaizdo žinute reperį pasveikino ir jam už jo indėlį gerinant jaunuolių gyvenimą Čikagoje padėkojo buvusi JAV pirmoji ponia Michelle Obama.

Geriausiais aktoriais išrinkti serialo „Imperija“ žvaigždė Taraji P. Henson ir „Oskarą“ šiais metais gavęs Mahershala Ali. Geriausiais sportininkais tituluoti tenisininkė Serena Williams ir NBA krepšininkas Stephenas Curry.

„BET Awards“ apdovanojimus nuo 2001 metų rengia „Black Entertainment Television“ televizija. Šių apdovanojimų tikslas – pagerbti juodaodžių ir kitų mažumų atstovus, labiausiai pasižymėjusius muzikos, kino, televizijos ir sporto srityse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius