-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Agnija Ditkovskytė jau sugrįžo į darbą: 5 mėnesių sūnų prižiūrėti padeda auklė

Lietuvių kilmės aktorė Agnija Ditkovskytė (26) su vyru aktoriumi Aleksejumi Čadovu (33) birželio pradžioje susilaukė pirmagimio Fiodoro. Jį pagimdžiusi Agnija teigė, kad atrado kitokį gyvenimą ir visą savo laiką nori skirti šeimai, tačiau, panašu, kad planai pasikeitė.
Agnija Ditkovskytė
Agnija Ditkovskytė / Asmeninio albumo nuotr.
Asmeninio albumo nuotr./Aleksejus Čadovas ir Agnija Ditkovskytė
Asmeninio albumo nuotr./Aleksejus Čadovas ir Agnija Ditkovskytė

Dar pusės metų neturintį sūnų A.Ditkovskytė apsisprendė prižiūrėti padedama auklės, kad galėtų sugrįžti į filmavimus.

„Niekada nesakiau, kad atsisakysiu siekti karjeros, nebent to tikrai prireiktų mano šeimai, bet dabar tam tikrai nėra būtinybės. Nepraėjus nė pusmečiui po sūnaus gimimo pajutau, kad beprotiškai pasiilgau savo mylimo darbo. Manyje susikaupė tiek daug emocijų ir jausmų... Man reikia visa tai išreikšti per darbą. Jau visai greitai pradėsiu filmuotis ir naujame filme“, – žadėjo su gerbėjais internete noriai bendraujanti ir į jų klausimus atsakinėjanti aktorė.

A.Ditkovskytė pasakojo, kad jau sugrįžo į darbą, todėl mažąjį Fiodorą palieka prižiūrėti auklei, mat vyras A.Čadovas – taip pat paskendęs darbuose.

„Pradėjau dirbti, todėl teko susirasti auklę“, – gerbėjams prisipažino ji.

Moteris teigė, kad ne tik filmavimai atima laiko, bet ir planai apie bendrą jos ir vyro Aleksejaus verslą. „Kartu su Lioša norime išleisti vaikų drabužių liniją. Ji bus skirta vaikams nuo trijų mėnesių iki trejų metų ir vadinsis „Čado“. Laukite!“ – naujais planais ir veikla pasidžiaugė ji.

O kad gerbėjams būtų lengviau laukti žadėtų naujovių, Agnija pasidalijo ir keliomis nuotraukomis: jaukia akimirka kartu su vyru ir keliais savo pačios kadrais, kuriuose matyti, kad nepraėjus nė pusmečiui po sūnaus gimimo aktorė ne tik kad visiškai atgavo kūno formas, bet  atrodo dar ir lieknesnė negu prieš nėštumą.

Žmonės.lt primena, kad A.Čadovas ir A.Ditkovskytė susituokė 2012-ųjų vasarą. Šių metų birželį pora susilaukė pirmagimio sūnaus, kurį pavadino Fiodoru.

Asmeninio albumo nuotr./Agnija Ditkovskytė
Asmeninio albumo nuotr./Agnija Ditkovskytė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius