-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aiškėja daugiau detalių apie Juice WRLD mirtį: priepuolį galėjo sukelti prarytos tabletės

Prieš keletą dienų savo 21-ąjį gimtadienį sutikęs reperis Juice WRLD šia sukaktimi pasidžiaugė neilgai – jaunos muzikos žvaigždės gyvybė užgeso po patirto priepuolio. Nors vis dar nėra tiksliai žinoma, kas galėjo sukelti jo mirtį, išaiškėjus daugiau detalių apie tą lemtingą dieną, imta svarstyti, ar tik pats Juice WRLD jos nesukėlė. Vaikinas, pasak užsienio naujienų portalų, prieš patirdamas priepuolį galimai išgėrė keletą tablečių.
Reperis Juice WRLD
Reperis Juice WRLD / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Muzika Čikaga

Gruodžio 8 d. hito „Lucid Dreams“ atlikėją Čikagos Midway tarptautiniame oro uoste ištiko priepuolis. Nieko nelaukiant buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba ir Juice WRLD skubiai nugabentas į ligoninę. Deja, vos 21-erių reperio gyvybės išgelbėti nepavyko.

Jauno atlikėjo netikėtos mirties priežastis vis dar neatskleista, tačiau, kaip rašo užsienio naujienų portalai, su Juice WRLD privačiame lėktuve buvę žmonės teigė, kad vaikinas skrydžio metu išgėrė kelias tabletes, galėjusias sukelti lemtingą priepuolį.

Vida Press nuotr./Reperis Juice WRLD
Vida Press nuotr./Reperis Juice WRLD

Kaip rašo TMZ, reperis su komanda buvo pakeliui į Čikagą, kai privataus lėktuvo pilotas oro uosto pareigūnams pranešė, jog orlaivyje esantys žmonės su savimi turi ginklų. Nusileidus lėktuvui atlikėjas, kaip teigiama, prarijo su savimi turėtas „neaiškias tabletes“, siekdamas jas paslėpti nuo pareigūnų.

Šaltinis tikino, kad pareigūnams buvo pranešta apie Juice WRLD „problemas su perkocetu“ – priklausomybę nuo nuskausminamųjų vaistų – ir kad su savimi privačiame lėktuve jis turėjo sirupo nuo kosulio buteliuką.

Be to, po piloto pranešimų FTB Juice WRLD lėktuve atliko kratą, kurios metu lagaminuose aptiko apie 32 kg marihuanos. Policija sulaikė ir du ginklus su savimi turėjusius vyrus – Chrisą Longą ir Henry Deaną. Abu jie vėliau, pasak Metro.co.uk, buvo paleisti – tik už Ch.Longą reikėjo sumokėti 1500 dolerių (maždaug 1355 eurų) užstatą.

Reperis anksčiau buvo prasitaręs vartojęs raminamuosiuos ir skausmą malšinančius vaistus, kuriuos sumaišydavo su sirupu nuo kosulio, ledinukais ir gazuotais saldžiais gėrimais. Šį kokteilį jis vadino violetiniu gėralu (purple drank).

Vasarą Juice WRLD socialiniame tinkle atsiprašinėdamas savo merginos viešai pareiškė nusprendęs daugiau nebevartoti ne tik alkoholio, bet ir įveikti priklausomybę nuo vaistų: „Myliu tave ir noriu pranešti viešai, kad neketinu netekti tikros meilės, kurią radau. Visi iš to pasimokykite. Priklausomybė žudo visus, bet jūs galite ją įveikti.“

Paskutinis jauno reperio įrašas socialiniame tinkle – nuotrauka iš jo 21-ojo gimtadienio vakarėlio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius