-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aiškėja daugiau detalių apie modelio-zombio mirtį: tai buvo ne savižudybė, o nelaimingas atsitikimas

Praėjusią savaitę pramogų pasaulį apskriejo liūdna žinia apie modelio Ricko Genesto, labiau žinomo Zombio pravarde, mirtį. Iš pradžių buvo pranešta, kad jis iš gyvenimo pasitraukė savo noru, tačiau vyro artimieji įsitikinę, jog tai buvo nelaimingas atsitikimas.
Rickas Genestas
Rickas Genestas / „Scanpix“ nuotr.

Apie jo mirtį pranešė dainininkė Lady Gaga – Rickas 2011 metais išgarsėjo nusifilmavęs jos vaizdo klipe „Born This Way“. Jiedu po to tapo artimais draugais, o Lady Gaga savo tviterio žinutėje atskleidė, kad Rickas nusižudė.

Tačiau neilgai trukus sujudo modelio artimieji – jie netiki, kad tai buvo savižudybė, ir tvirtina, jog Rickas mirė per nelaimingą atsitikimą.

Youtube stop kadras /Rickas Genestas ir Lady Gaga
Youtube stop kadras /Rickas Genestas ir Lady Gaga

Rickas Genestas-Zombis mirė iškritęs iš savo buto Monrealyje balkono – jo šeima ir komanda įsitikinę, kad tai buvo nelaimingas atsitikimas, o ne sąmoningas pasitraukimas iš gyvenimo.

Po modelio šeimos pareiškimų savo žodžius atsiėmė ir Lady Gaga – ji ištrynė ankstesnę žinutę ir viešai atsiprašė, kad apie tai prakalbo per anksti ir kad klaidingai jo mirtį priskyrė savižudybei, neturėdama jokių įrodymų.

Nelaimė įvyko praėjusį trečiadienį. Rickas pasakė savo merginai, kad eina į balkoną parūkyti, o kai jis negrįžo, ji nuėjo pažiūrėti, kur šis taip užtruko. Tada ir pamatė, kad Rickas guli ant žemės. Į įvykio vietą atvykę medikai vyrui padėti jau nebegalėjo. Jo mirtis konstatuota apie 17 val.

Rickas Genestas-Zombis mirė likus savaitei iki savo gimtadienio – rugpjūčio 7-ąją jam būtų suėję 33-eji.

„Scanpix“ nuotr./Rickas Genestas
„Scanpix“ nuotr./Rickas Genestas

Modelio vadybininkas Karimas Leducas taip pat sakė, kad Rickas nepaliko jokio raštelio, o savo darbų kalendoriuje buvo suplanavęs daug veiklos, kurios laukė su didžiuliu nekantrumu – planavo filmuotis naujame vaizdo klipe bei ruošėsi išleisti savo poezijos knygą.

Jis taip pat nelaimės metu nebuvo apsvaigęs, o ir požymių, kad galėtų galvoti apie pasitraukimą iš gyvenimo, ar kad būtų paniręs į depresiją, niekas iš jo artimųjų, draugų ar kolegų nepastebėjo.

VIDEO: Lady GaGa „Born This Way“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius