Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Emma Roberts su mylimuoju Garrettu Hedlundu netrukus sūpuos kūdikį: pora laukiasi pirmagimio

Aktorė Emma Roberts (29 m.) laukiasi! Pasak jos motinos Kelly Cunningham komentarų instagrame, serialo „American Horror Story“ žvaigždė su vaikinu Garrettu Hedlundu (35 m.) laukia pas juos atskrendančių gandrų.
Emma Roberts ir Garrettas Hedlundas
Emma Roberts ir Garrettas Hedlundas / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Emma Roberts

Kad aktorei Emmai Roberts ir jos mylimajam Garrettui Hedlundui gims kūdikis pranešė „Us Weekly“, o kai žvaigždės gerbėjai puolė sveikinti Emmos Roberts mamą, šią džiugią žinią patvirtino ir ji.

„Labai ačiū! Itin džiaugiamės“, – rašė Kelly Cunningham po komentaru, sveikinančiu moterį netrukus tapsiant močiute. „Taip!!“ – rašė ji po kitu, besiteiraujančiu, ar žinia, kad Emma Roberts laukiasi, yra tiesa.

TAIP PAT SKAITYKITE: Internautai išrinko karščiausias užsienio žvaigždes: ar sutinkate su tokiu vertinimu?

Naujiena apie porai gimsiantį kūdikį pasirodė praėjus daugiau nei metams po gandų apie tarp Emmos Roberts ir Garretto Hedlundo įsiplieskusius romantiškus jausmus.

2019-ųjų pradžioje aktorė išsiskyrė su taip pat kino industrijoje puikiai žinomu Evanu Petersu. Su juo ji draugavo net penkerius metus. Pasirodo, juodu jau buvo pradėję planuoti vestuves, tačiau Evanas Petersas netrukus po Šv. Valentino dienos sužadėtuves nutraukė, „E! News“ pasakojo porai artimas šaltinis.

AOP nuotr./Evanas Petersas ir Emma Roberts
AOP nuotr./Evanas Petersas ir Emma Roberts

Ilgai vieniša Emma Roberts nebuvo. Jau kovo mėnesį pradėjo sklisti kalbos, kad ji užmezgė romaną su šešeriais metais vyresniu Garrettu Hedlundu.

Apie aktorės Julios Roberts dukterėčios santykius su Garrettu Hedlundu šaltinis „E! News“ tada sakė, kad juodu vis daugiau laiko praleidžia kartu, dažniausiai drauge su kitais žmonėmis, draugais, tačiau, pasirodo, poros santykiai tapo gerokai rimtesni.

Prieš užmegzdamas draugystę su Emma Roberts, Garrettas Hedlundas susitikinėjo su aktore Kirsten Dunst.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius