-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Aktorė Helen Mirren nepyksta, kad buvo supainiota su neseniai pristatyta Keanu Reeveso mylimąja

Šią savaitę Keanu Reevesas pasauliui pristatė savo mylimąją, menininkę Alexandrą Grant. Nuotraukas išvydę aktoriaus gerbėjai iš pradžių galvojo, kad Holivudo žvaigždė susitikinėja su kita garsia pramogų pasaulio persona – Helen Mirren. Iš tiesų, H.Mirren ir A.Grant – labai panašios, tad ir supainioti šias dvi moteris nesunku, tačiau aktorė dėl to nė kiek nepyksta. Atvirkščiai, lyginama su menininke H.Mirren jaučiasi pamaloninta.
Alexandra Grant ir Keanu Reevesas, Helen Mirren
Alexandra Grant ir Keanu Reevesas, Helen Mirren / Vida Press nuotr.

Savo naujojo filmo „The Good Liar“ premjeroje Niujorke „Entertainment Tonight“ H.Mirren sakė, kad ant ją ir A.Grant supainiojusių žmonių ji nė kiek nepyksta. „Man tai labai malonu, žinote, nes ji yra akivaizdžiai nuostabi“, – kalbėjo moteris.

Ir apie patį K.Reevesą Holivudo žvaigždė kalbėjo tik labai gerai. „Keanu puikiai pažįstu. Jis dirbo su mano vyru ir yra nuostabiausias, mieliausias žmogus. Jai labai pasisekė ir esu įsitikinusi, kad pasisekė ir jam“, – tęsė aktorė.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Helen Mirren ir Juozas Statkevičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Helen Mirren ir Juozas Statkevičius

K.Reevesas ir A.Grant apie savo santykius viešai pranešė kartu pasirodydami LACMA „Art + Film Gala“ renginyje Los Andžele.

„Keanu nori savo gyvenimu su ja dalytis nieko neslėpdamas. Jis labai laimingas ir dėkingas, turėdamas Alex savo gyvenime“, – „People“ sakė aktoriui artimas šaltinis.

Jis pridūrė, kad 55-erių K.Reevesas ir 46-erių A.Grant susitikinėti pradėjo kiek anksčiau šiais metais, tačiau pasirodyti kartu neskubėjo.

Vida Press nuotr./Alexandra Grant ir Keanu Reevesas
Vida Press nuotr./Alexandra Grant ir Keanu Reevesas

Internautus nustebino ne tik K.Reeveso širdies draugės panašumas į H.Mirren, bet ir, lyginant su kitais, nedidelis poros amžiaus skirtumas. Įprasta, kad Holivude garsūs aktoriai susitikinėja su gerokai už save jaunesnėmis gražuolėmis, dažniausiai modeliais, tad sužinoję, kad jų dievaitis laimę rado su, pasak internautų, „jam tinkamo amžiaus mylimąja“, socialiniuose tinkluose imta džiūgauti.

„Kai jau nebetikėjau, kad jis gali tapti dar nuostabesniu, Keanu pradėjo susitikinėti su moterimi iš jo amžiaus grupės, nepaisant to, kad jo bendraamžiai susitikinėja su gerokai jaunesnėmis. Fantastiškas vyras“, – tviteryje rašė vienas aktoriaus gerbėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius