Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Julianne Hough prisipažino vaikystėje patyrusi fizinį ir emocinį išnaudojimą

Naujausiame „Cosmopolitan“ interviu aktorė ir šokėja Julianne Hough (24) prisipažino apie vaikystėje patirtą fizinę prievartą.
Aktorė Julianne Hough
Aktorė Julianne Hough / „Scanpix“ nuotr.
AP/Scanpix nuotr./Ryanas Seacrestas ir Julianne Hough
AP/„Scanpix“ nuotr./Ryanas Seacrestas ir Julianne Hough

Būdama 10 metų mergina gyveno atskirai nuo tėvų Londone, kur studijavo šokėjos specialybę. Tėvai tuo metu gyveno JAV, rašo People.com. „Aš buvau fiziškai, morališkai ir visaip kitaip išnaudojama“, – interviu prisipažino Julianne.

Mergina teigia, kad jai studijuojant prestižinėje „Italia Conti Academy of Arts“ mokykloje Londone suaugę aplinkiniai naudojuosi tuo, kad ji buvo be tėvų priežiūros. „Aš buvau 10-metė, kuri atrodė kaip 28-erių, ir buvau labai jausminga šokėja, – atviravo J.Hough. – Buvau kenčiantis mažas vaikas, kuris turėjo užsidėti seksualų veidą, nes tai buvo mano darbas ir mano gyvenimas. Bet mano širdis buvo ta pati. Aš buvau ta pati maža nekalta mergaitė. Aš tiesiog norėjau meilės.“

Aš buvau ta pati maža nekalta mergaitė. Aš tiesiog norėjau meilės.

Aktorė neslėpė, kad ja dar labiau buvo pradėti naudotis, kai ji pradėjo bręsti ir iš mergaitės virto moterimi. Julianne kategoriškai atsisako atskleisti, kas ją išnaudojo. „Aš esu labai atlaidus žmogus ir nenoriu nieko skaudinti. Praeitis yra praeitis“, – sakė J.Hough.

Tačiau skaudžios emocijos prasiveržė į paviršių per naujausio jos filmo „Safe Haven“, kuris užsienio kino teatruose bus pradėtas rodyti vasario 14 dieną. Ši kino juosta pasakoja apie tai, kaip mergina išgyvena buvusio vaikino prievartą, tačiau vėliau randa jėgų pamilti našlį, kurį vaidina aktorius Joshas Duhamelis.

Filmuojant vieną iš šių jautrių ir sudėtingų scenų, Julianne prisipažino, kad buvo ir juoko, ir ašarų. „Net Joshas verkė. Manau, tai buvo geriausia terapija mano gyvenime“, – teigė aktorė.

Šiuo metu mergina susitikinėja su garsiu TV laidų vedėju Ryanu Seacrestu (38). Nors abu yra labai užsiėmę savo profesinėje veikloje, J.Hough džiaugiasi, kad nepaisant to jie randa vienas kitam laiko. „Mums patinka tai, ką mes darome, mes tam atiduodame visas jėgas, tačiau, kai esame dviese, mes einame vakarieniauti, stengiamės būti labai romantiški ir meilūs. Tiesiog stengiamės būti dėl kito“, – apie laimingą draugystę pasakojo aktorė. 

VIDEO: Kino recenzija: „Saugus prieglobstis“ – blogiausiai pateikta Nicholo Sparkso knygos ekranizacija-594

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius