Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Kate Winslet nuoga pozavo fotografo Testino nuotraukoms

„Titaniko“ gražuolė Kate Winslet vėl nusimetė drabužius ir pozavo garsiam fotografui Mario Testino, kurio darbai bus eksponuojami naujoje parodoje Romoje.
Kate Winslet
Kate Winslet / AFP/„Scanpix“ nuotr.

35 metų aktorei, kuri praėjusią savaitę Niujorke savo geram draugui M.Testino įteikė apdovanojimą už viso gyvenimo pasiekimus, jau anksčiau ne kartą teko apsinuoginti filmavimo aikštelėse ir per fotosesijas. Ji pripažįsta negalėjusi pasakyti „ne“ fotografui, kai šis pernai paprašė jos pozuoti nusimetus visus drabužius.

„Žinote, jo didžiausia stiprybė yra tai, kad jis visuomet padaro taip, kad moterys atrodo gražios. Kai Mario kreipiasi į tave ir sako: „Gražu, bet manau, kad būtų geriau apsinuoginus, argi ne?“, kaip galima atsisakyti?“, – sakė K.Winslet.

„Kad ir kokių savo išvaizdos trūkumų mato pozuojančios moterys, Mario darbuose jos atrodo stebuklingai. Vieną akimirką tu sėdi apsirengusi kirpėjo ir makiažo specialisto kėdėje ir svajoji apie glotnesnę odą, ilgesnes kojas ir mažesnes pėdas, o tuomet pasirodo Mario, žavingai paima už rankos ir pasako: „Nesijaudink, viskas bus nuostabu“, – sakė aktorė.

M.Testino savo ruožtu sakė neabejojantis, jog yra pajėgus įtikinti moterį pozuoti apsinuoginus, nes moterys žino, kad jo nuotraukos bus skoningos.

„Pasakiau jai: „Noriu, kad man pozuotum apsinuoginusi“. Ji atsakė: „Gerai, Mario!“. Pasakė „taip“ iš karto. Manau, dauguma jų (įžymių fotografo draugių, – red. past.) manimi pasitiki. Niekuomet jų nenuvilčiau“, – sakė M.Testino, dažnai fotografuojantis ir britų karališkosios šeimos narius.

Fotografo darbų paroda „Todo o Nada“ Romoje bus atidaryta liepą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius