-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Katherine Heigl su vyru įsivaikino antrą vaiką

Aktorės Katherine Heigl ir jos vyro muzikanto Josho Kelley šeima papilnėjo – sutuoktiniai įsivaikino dar vieną mažylį.
Katherine Heigl
Katherine Heigl / „Scanpix“ nuotr.

Šią žinią žurnalui „Us Weekly“ patvirtino aktorės atstovas. Kol kas daugiau detalių neatskleidžiama – nei kokios lyties mažylis, nei iš kur jis.

33-ejų aktorė su metais jaunesniu vyru Joshu Kelley susituokė 2007 metais. Po dvejų santuokos metų jiedu įsivaikino mergaitę iš Pietų Korėjos, kurią pavadino Naleigh.

Žurnalui „Scholastic Parent & Child“ šių metų vasarį K.Heigl sakė, kad visada žinojo, jog turės įvaikintų vaikų. „Mano sesuo Meg yra iš Korėjos, mano tėvai ją įsivaikino treji metai prieš gimstant man. Norėjau, kad mano šeima būti panaši į tą, iš kurios atėjau aš, taigi visada norėjau įsivaikinti vaikelį iš Pietų Korėjos“, – sakė aktorė.

K.Heigl pripažino, kad su vyru J.Kelley yra atviri įvairiems tėvystės variantams. „Mes kalbėjome ir apie biologinius vaikus, tačiau pirmiausia nutarėme įsivaikinti. Aš tenorėjau būti mama, taigi man nerūpėjo, kokiu būdu mano noras išsipildys. Norėčiau įsivaikinti dar kartą“, – tvirtino šviesiaplaukė.

Kaip anksčiau šį mėnesį aktorė tvirtino vokiečių žurnalui „Bild am Sonntag“, įsivaikinus Naleigh buvo nelengva – mergaitė iš pradžių visai jos nepripažino. „Žmonės visuomet kalba apie tą stiprų ryšį tarp motinos ir dukters. Tačiau šio magiško ryšio mes neturėjome. Aš labai sunkiai kovojau, kad mano duktė pripažintų mane kaip motiną. Jos atstūmimas man draskė širdį. Iš pradžių kaltinau save, maniau, kad esu bloga motina. Prireikė laiko, kol Naleigh prie manęs priprato“, – atvirai kalbėjo K.Heigl.

Šių metų pradžioje J.Kelley pristatė kūrinį „Naleigh Moon“, skirtą savo įvaikintai dukrelei Naleigh, kuris daugelį gerbėjų labai sujaudino.

Joshas Kelley – „Naleigh Moon“:

VIDEO: Josh Kelley - Naleigh Moon

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius