Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė Katie Holmes iš žurnalo „Star“ už šmeižtą reikalauja 50 mln. dolerių

Katie Holmes pareiškė 50 mln. JAV dolerių ieškinį apie garsenybes rašančiam žurnalui „Star“, kaltindama bulvarinį leidinį šmeižtu, kai jis pagrindiniame vieno savo numerio straipsnyje melagingai leido suprasti, kad aktorė vartojo priklausomybę sukeliančius preparatus.
T.Cruisas ir K.Holmes
T.Cruisas ir K.Holmes / „15min“ nuotr.
Temos: 1 Katie Holmes

Ieškinys Los Andželo federaliniam teismui pateiktas dėl žurnalo sausio mėnesio numerio, kurio viršelyje buvo užrašas: „Priklausomybės košmaras. Šokiruojanti žinia apie Katie preparatus!“ („Addiction Nightmare. Katie Drug Shocker!“)

Straipsnyje buvo teigiama, kad K.Holmes, kuri yra Holivudo žvaigždės Tomo Cruise'o  žmona, „įstrigo gydymo nuo priklausomybės cikle“, tačiau nebuvo konkrečiai tvirtinama, kad aktorė vartojo kažkokius preparatus. Kaip teigiama ieškinyje, straipsnyje tik rašoma apie konsultacijas scientologų bažnyčioje.

T.Cruise'as yra vienas aktyviausių scientologų judėjimo narių Holivude.

„Žurnalo „Star“ piktavališki tvirtinimai apie Kate yra melagingi, neetiški ir neteisėti. Jie ne tik negailestingai teršia gerą Kate vardą, jie mėgina papirkti visuomenę pigiais triukais, žurnalo viršelyje skelbdami absurdiškai melagingus tvirtinimus, kurių niekuo nepagrindžia straipsnyje“, – sakoma advokato Berto Fieldso  pareiškime.

Leidėjas žinojo, kad ši pasibjaurėtina istorija melaginga, tačiau publikavo ją, kad parduotų daugiau žurnalo numerių, – rašė K.Holmes.

32 metų K.Holmes iš žurnalo už šmeižtą reikalauja 50 mln. dolerių.

Žurnalą „Star“ leidžia Florodoje įsikūrusi žiniasklaidos grupė „American Media Inc“, kuriai taip pat priklauso bulvarinis savaitraštis „The National Enquirer“.

„American Media Inc“ atstovė spaudai antradienį sakė, kad žiniasklaidos grupė „energingai sieks“, kad ieškinys būtų atmestas, ir pabrėžė, jog advokatai „nekantriai laukia progos apklausti ponią Holmes apie jos scientologinę patirtį“.

K.Holmes advokatai sakė, kad aktorė buvo priversta pateikti ieškinį, kad „apgintų savo reputaciją, nes „American Media Inc“ atsisakė paneigti apie ją paskleistas baisias melagystes“.

Penkerius metus trunkanti K.Holmes santuoka su T.Cruise'u tapo neišsemiamu gandų šaltiniu bulvarinei žiniasklaidai.

Antradienį aktorė išplatino pareiškimą, kuriame nurodė, kad „iš visų išgalvotų istorijų, kurios apie mane toliau publikuojamos, šis pavyzdys peržengia visas ribas“.

„Leidėjas žinojo, kad ši pasibjaurėtina istorija melaginga, tačiau publikavo ją, kad parduotų daugiau žurnalo numerių“, – rašė K.Holmes.

K.Holmes išgarsėjo nusifilmavusi paaugliams skirtame televizijos seriale „Dosono įlanka“ („Dawson`s Creek“), o vėliau tęsė karjerą kine ir pasirodė virtinėje filmų, tarp jų – didžiulio populiarumo sulaukusioje juostoje „Betmenas: Pradžia“ („Batman Begins“).

2008 metais ji debiutavo Brodvėjuje su Arthuro Millerio pjese „Visi mano sūnūs“ („All My Sons“). 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius